Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbení herci (10)

Jason Statham

Výkony Jasona Stathama jsou ve všech filmech totožné, to ovšem neznamená, že nejsou dobré!! Filmy s ním mě baví a ten jeho "STATHAM-FACE" je jedinečný. Mezi jeho největší role zařazuji Lee Christmas (Expendables) a Frank Martin (Kurýr). Ale za zmínku stojí i Zastav a nepřežiješBoj a Rallye smrti.

Bruce Willis

Jeden z nejlepších herců vůbec. Většinu jeho filmů bych zařadil do škatulky "zlatý střed" a výše, avšak Bruce mi přijde špičkový ve všech svých filmech. Je to prostě legendární PAN herec, na jehož filmy se vždy rád podívám. Za jeho životní roli bych označil newyorského policistu Johna McClane (Smrtonosná past).

Dwayne Johnson

The Rock se nějak zaksichtí, usměje nebo někoho zbije a hned jsem spokojen. Kdo by neměl tohoto sympatického charismatického a stylového obra rád.

Jackie Chan

Miluju filmy s Jackie Chanem, nemusí ani mít žádný extra příběh, protože jeho schopnosti akrobata, herce a komika mi plně stačí ke štěstí. Slušný scénář u jeho filmů je jen třešničkou na dortu.

Robert Downey Jr.

Upřímně mohu říci, že jsem si tohoto herce oblíbil až v poslední době a to především díky jeho výkonům v rolích Sherlock Holmes, Soudce a Iron Man. Líbí se mi ta jeho narušenost, vím že je možná způsobena tím co si zažil, ale to mi nevadí. Jako herec mě prostě baví a doufám, že se ještě předvede v této formě v nějakém dalším filmu.

Ovládací panel
4 body