Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (13)

Kapitán Phillips

Kapitán Phillips (2013)

Když válečná loď začíná táhnout záchranný člun, rozsvítí reflektor směřující na člun. V jednom z následujících záběru však žádné světlo nesvítí.

Rodina je základ státu

Rodina je základ státu (2011)

Ve scéně, kdy se rodina poprvé setkává s Lenkou (Simona Babčáková), má Lenka zelené punčocháče. Když však poté vystupuje doma z auta, punčocháče již nemá a drží je v ruce.

Hulk Vs.

Hulk Vs. (2009)

Hned ze začátku filmu, kdy se jde Wolverine napít z tůně, sáhne do vody, ale jeho odraz v ní se ani nepohne.

Rocky II

Rocky II (1979)

Zhruba v 90. minutě Rocky (Sylvester Stallone) přeskakuje v parku čtyři lavičky. Ve skutečnosti přeskakoval pouze dvě stejné lavičky dvakrát po sobě.

Motel smrti

Motel smrti (2007)

Scéna kolem 20. minuty, kdy Amy (Kate Beckinsale) rozsvítí v koupelně a následně zalézá šváb pod koberec, byla použita i ve snímku Hostel III (2011).

Hostel III

Hostel III (2011)

Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007).

Mumie: Hrob Dračího císaře

Mumie: Hrob Dračího císaře (2008)

Přibližně po hodině filmu, kdy Alex O'Connell (Luke Ford) vylézá z pod kočáru, je vidět, že má špinavou a roztrženou košili, avšak hned při dalším záběru přibližně o dvě vteřiny později má košili čistě bílou. Poté při honičce na kočáře už ji má opět špinavou a děravou.

Reklama