Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (13)

plakát

Key and Peele (2012) (seriál) 

Super komici co sou na pul černý a na pul bílý. dělaj si srandu ze všeho a bez obalu - na američany docela drsný ale o to lepší. Comedy Central stanice kerá dělá South Park ...takže doporučuji.

plakát

Hluboko (2012) 

Film hodně drsnej. Prostě skandinávci ! Když je někdo borec tak to ani chytrá SBS (special boat service, ještě tvrdší chlapící než SAS) a hloupý doktoři (do teď ! ) nevysvětlí. Ale příběh je to ke konci už dost nudnej ...

plakát

Lepší svět (2010) 

Film dobrej, zbytecne dlouhy zabery a jak bylo receno - trosku dost kycovite. Ale pres to preze vsechno... to chapu. Film ukazoval na dost drsny a aktualni temata a clovek pak sedi a kouka do monitoru a rika si - krucinal, ten svet jde do pici. Rozmazleny dansky deti si vyhazujou auto do vzduchu a zijou ve vilach mezi zlatymi klasy obili a deti v africe si stastne hrajou s kusem klacku.(spoiler alert) Stereotypni svedsky lekar nakonec zachrani zivot cernochum i rozmazlenymu skandinavskemu frackovi. Stoji si za svymi idealy a ve filmu se to vyplaci. Ten Oskar chapu a Anton (Sved. lekar) nastavil latku hodne vysoko.

plakát

Střelec (2007) 

Rozhodně není špatnej film, ale pro evropánky dost...nesrozumitelnej :) člověk se počase začne mezi těma hlavníma hrdinama trošku ztrácet...ale jinak dobrý. Trošku mi to připomíná Město Bohů ale v manilském podání .

plakát

Cosi je ve vzduchu (2012) 

Rozhodně skvělej objev ! Zajimavá tématika a hlavně onen režisér většinu toho prožil, je to taková jeho převyprávěná autobiografie, a jde mu to dobře. Bavilo mě to, skvěle to zachycuje dobu a různé důležité detaily. Možna s těma pěti hvězdičkama přeháním, ale polsední dobou nejlepší fr. film (když nepočítám Intouchables).

plakát

Straka v hrsti (1983) 

Nemělo to vůbec špatný momenty, bylo vidět že kdyby se to zafinancovalo pořádně (kostýmy, prosředí atd), že by z toho byl i docela dost dobrý (sice obskurní ) film ! Je to hodně divnej film ...chvíli se nudíte a pak najednou - ty jo, ten herz má docela hustý nápady...a pak zase nuda.

plakát

Kouř (1990) 

Asi nestravitelnější kus od sklepáků, bych řek. Skvělej humor a texty písniček. Artoštek je prostě boží ! Atd...Prostě prošpikovaný hláškama a každej správnej čechoslovák to musí vidět !

plakát

Multicar Movie Show (1998) (pořad) 

Jako , tak každej pátej vtip stojí za to ale jinak se mi to docela líbilo. Člověk musí mít rád specifický sklepácký humor jinak mu to nebude připadat vtipné. Jinak mi některý ty vtípky z prostředí továrny dost připomínali Kouř :)

plakát

Bible proti Darwinovi (2005) (TV film) 

Prostě němci si dělaj srandu jak sou američani tupí a furt melou hovna o náboženství a evidetně to tam za velkou louží berou i docela vážně ! "Gott ist tot ! "

plakát

Batman (1966) 

Fakt ujetá záležitost ! Tak sarkastického Batmana nenajdete! Takový hlášky a lá repelent na žraloky atd... Doporučuju! Škoda že některé scény jsou až tak dlouhé že spíš začnou nudit než bavit...ke konci bych tipoval že už bude hodně diváků spát...Ale přesto přeze všechno je to skvělej film kterej si umí dělat srandu sám se sebe. 75%