Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (60)

plakát

Joker (2019) 

🃏 Artsy JOKER od režiséra Pařby ve Vegas, za mě ano! 🤡 👉 Kdo četl samostatné komiksy o Jokerovi, tak bude rád, že to vypadá jako takhle. #psychodrama 👉 Nečekejte od toho akční komiksák se spandexem, superschopnostmi a tajnou skrýší. 👉 Joaquina by snad nikdo ani na tuhle rolu nemusel líčit + DeNiro at his (old but) best 👉 Místy mi to připomnělo Phoenixův film Nikdys nebyl od Lynne Ramsay, což samo o sobě vypovídá o tom, že film rozhodně není pro děti jako všechny Marvelovky 👉 Má to super kameru! P.S. Film nemá žádnou potitulkovou scénu.

plakát

John Wick 3 (2019) 

🔫🔫 JOHN WICK 3 🖤 ➠ Nonstop dvouhodinová akce a to bez jediného škobrtnutí! 130 minut Keanu Reeves ukazuje ostatním zač je toho sekyrka, nůž, katana, revolver, kožený pásek, skleněná vitrína a dokonce i zač je toho kniha. 📖📗 ➠ Asi je teď moderní dělat akční atlety ze starších hollywoodských herců a hereček a vlastně mi to vůbec nevadí, takže Halle Berry a její dva psíci-> ♡ 😈 -> http://bit.ly/HalleBerry_trenink ➠ Pokérovaný telefonistky a baletky ♡ ➠ Vtipný dialogy: Rozhovor s doktorem nebo s ninja zabijákem aka skalním fanouškem 🔝♡🔪 ➠ Celkové nabarvení filmu do tmavě zeleně neonové barvy ♡ ❇️ ➠ Modrý stafford ♡ 🐕 ➠ Baba Yaga: Body count 9️⃣9️⃣9️⃣9️⃣ ➠ Keanu Reevesovi bude v září 55 let a většinu kaskaderských stuntů si dělá sám. Padesát pět, sakra?! -> http://bit.ly/KeanuReevesvprubehulet -> http://bit.ly/Keanu_trenink

plakát

Vdovy (2018) 

♀️💰VDOVY - Je málo filmů, které byste měli ještě do konce letošního roku stihnout v kině na velkém plátně. Snímek Vdovy, od režiséra Steva McQueena, (Stud, 12 let v řetězech) ale je určitě jedním z nich! Proč? 👉 Bad ass trio ovdovělých manželek v čele se skvělou Violou Davis, hudbou od Hanse Zimmera a záporáckými rolemi Colina Farrella, Liama Neesona nebo Daniela Kaluuyi z Get Out. 👉 Temnou atmosférou Vdovy připomínají filmy Město (The Town) nebo Nelítostný souboj (Heat). 👉 Dáte si v kině napětí, které jste už dlouho v sále nezažili namísto toho, abyste šli počtvrté na Bohemian Rhapsody.

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 

✨🎩Fantastická zvířata 2 jsou jako když jdete do nějakého zábavního parku na téma Harryho Pottera, ale místo funkčních atrakcí tam visí už jen dráty a nic jiného nezbylo. Ale tak hlavně, že penízky u Rowlingů doma pořád dělají Wingardium Leviosa!💸

plakát

První člověk (2018) 

🚀 PRVNÍ ČLOVĚK s Ryanem Goslingem o prvních vesmírných námořnících: >> Damien Chazelle mě nepřestává překvapovat, zatímco Whiplash jsem naprosto hltal a LaLa Landu jsem nějak nepřišel na chuť, u Prvního člověka se opět dostavuje wow efekt. >> Skvěla zvuková a obrazová studie boje o vesmírné zásluhy >> Hrozně mě bavil fakt, že režisér nebere jen pohled na věc astronauta,ale ukazuje, že lety do kosmu jsou stejně tak psychicky náročné pro jejich děti, ale hlavně ženy, které se s tím vším shitem okolo zkrátka musí vyrovnat po svém. >> Zároveň Chazelle vytahuje i otázku tehdejší kritiky NASA a boje se Sovětským svazem a jeho vesmírným programem. 👉 Na závěr můj nový oblíbený filmový dialog: Matka: Táta letí na měsíc zlato. Chlapeček: Aha, můžu si jít hrát ven prosím? P.S. Příští rok v červenci to bude 50 let co přistálo Apollo 11 na povrchu Měsíce.🌕.

plakát

Mission: Impossible - Fallout (2018) 

Mission Impossible 6, je film který: 👉 vám ukáže, jak Tom Cruise v 56 letech visí za ruce z věcí (helikoptéry, skály, výtahu, výškové budovy v metropolích) 👉 má super kameru, lokace a kaskadérské kousky, kde těžko poznáte co je real a co ne a nemá to pocit, že koukáte na něco, co vznikalo půl roku pod rukama VFX trikařů 👉 vás občas rozesměje překombinovaností děje a absurditou scénáře (hlavní padouch s kuklou na hlavě, například jede za bílého dne v Paříži na předním sedadle auta) 👉 mě donutil při jeho sledování si uvědomit dvě věci. 1.) Nikdy jsem neměl moc rád Toma Cruise jako herce, ale vlastně se mi dost líbily film jako Oblivion, Na hraně zítřka nebo Barry Seal. 2.) Tomáš Plavba prostě musí být scientologický upír, jinak si nedokážu představit, jak může takhle ve svém věku vypadat a zvládat všechny ta kaskadérské kousky. 👉 byste rozhodně neměli tenhle měsíc v kině vynechat! P.S. Kvůli tomuhle filmu mazali Henry Cavilovi knír ve filmu Justice League - > http://bit.ly/Superman_Knirek P.P.S. Tom Cruise si během nátáčení scény, kdy přeskakuje z výškové budovy v Londýně zlomil kotník a natáčení filmu bylo na 6 týdnů pozastaveno. -> http://bit.ly/TomCruise_zlomenykotnik

plakát

Climax (2018) 

Představte si, že vám Gaspar Noe hodil něco do pití a zatáhl vás mezi taneční komunitu uzavřenou na minimálním prostoru s hudbou od Giorgio Morodera. Na klaustrofobické scény, sjeté lidi a obrácený obraz kamery,při kterém si vykroutíte hlavy stejně jako někteří vogue aktéři a aktérky vás donutí koukat prostě jen tenhle režisér!

plakát

Jurský svět: Zánik říše (2018) 

🦕 Jurský svět 2 - Už dlouho jsem neviděl nic, co by tak dobře vypadalo, ale zároveň bylo tak strašně moc dementní. První třetina na ostrově je trochu nápaditá, ale zbytek už se veze na totální dada vlně. Dinosauři už jsou prostě okoukaní a i když VFX triky jsou skoro bez chyby, tak ani geneticky vyrobený nový druh tomu fakt nepomůže. Scénář vypadá jako, když ho napsali autoři Ulice. Jeff Goldblum je tam všehovšudy tak 50 vteřin. O žádnou z postav se reálně ani trochu nebojíte. Další film, který jsem měl jako malý rád, krásně zmrvenej pro další generace. Díky Universal! Jediné plus je asi Chris Pratt, jehož vtípky to ale celé zkrátka neutáhnou.

plakát

Solo: Star Wars Story (2018) 

⭐️🚀Při sledování Sólo filmu Star Wars o nejlepším pilotovi v předaleké galaxii si uvědomíte, že: 👉když na vás Disney sype každého půl roku Star Wars film, tak to chtě nechtě už prostě nudí a nezachrání to ani režie pána co má doma Oscary. 👉 všechny postavy jsou zajimavější a charismatičtější než Han Solo, včetně robotů 👉 za Aldena si můžeš dosadit jakýholiv jinýho sladkýho herce typu Zac Efron, Jacob ze Stmívání 👉 Donald Glover aka Childish Gambino, je naprosto super jako v Atlantě a docela si ukradl film postavou Landa pro sebe 👉 na tom není vůbec vidět, že se musel film několikrát přetáčet,vyměnil režiséry (Ron Howard, za režiséry The LEGO Movie), takže hollywoodské dollary občas zachrání i úplné 💩

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

🍿🍿Ten pocit, když jdete z Avengers Inifnity War a připadáte si úplně stejně, jako když jste se právě vraceli z druhého dílu Pána prstenů a chtěli okamžitě vidět ten další! Epická popcornová jízda za 400 milionů dolarů, od začátku do konce!