Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (60)

plakát

Černá labuť (2010) 

Těmhle filmům moc nerozumím. Navzdory tomu, že jsem si neustále kladla otázky "Co to znamená?", mě naprosto uchvátil.. Na první pohled na mě styl kamery působil depresivně a to prostředí, ve kterém Nina žije..Šedost baletních sálů.. Metro, kterým jezdí.. Ta frigidní, zvrácená matka..Na druhý pohled jsem si film mnohem víc vychutnala, zvláště obličej, jemnost, výrazy Natalie.. Člověk by musel být blázen, aby ji dokázal pustit z hlavy. A i když jsou ve filmu scény, u kterých se mi chtělo zvracet - když si strhla záděru do půl prstu a celá scéna, kdy běží rozrušená do nemocnice až dokud se nevzbudí - i opakovaně u nich zavírám oči, naprosto mě to okouzlilo. Moc se mi líbila Mila Kunis, její bezprostřednost..lehkost. Společně s Natalií a její křehkostí.. obě dohromady..magická podívaná.. Jen za mě bych ocenila, kdyby choreografie závěrečného vystoupení černé labute a konec bílé bylo delší, dokázala bych si to víc prožít.. Takhle to pro mě byly spíš jen ústřižky.. I tak nezapomenutelná podívaná.

plakát

Čertova nevěsta (2011) 

Proboha jak jsem si jen mohla myslet, že bych na něco takového vydržela koukat.

plakát

Farinelli (1994) 

Konečně! Konečně! První hudební film, který jsem dokoukala do konce. Zkoušela jsem kdeco - Moulain Rouge, Fantom Opery, Chicago atd atd. Buď to byl příliš podivný kýč anebo to působilo jako fraška. A to mám tak ráda hudbu i tanec. Tady jsem se konečně dočkala a trefili se mi do noty. Moc hezké!

plakát

Ghost Dog - Cesta samuraje (1999) 

Celkem zvláště propojené - vážnost a modrost japonské filosofie a do toho celkem slušná parodie na mafiánské bosse.. Aniž by to ztratilo svoje kouzlo.. A hlavně výborná muzika a atmosféra.

plakát

Holky z lepší společnosti (2003) 

Je to dost zvláštní, když já jen tak něco nesnesu a obvykle to co je vtipné vůbec nechápu a naopak. Ale asi jsem infantilní, protože na tohle se mi vždycky dobře kouká a nevím, jestli je to tím, že Brittany už tady není, ale ve všech filmech je takovým zvláštním způsobem roztomilá a mimo to mi přišla zajímavá i Dakota. Je to taková oddychovka, když chce člověk vypnout a nad ničím nepřemýšlet a sledovat taky jiné zoufalce než je on sám.

plakát

Chaotická Ana (2007) 

Nemám slov. Dýchla na mě atmosféra moře, španělska, Anny a lidí kolem ní.. Říkala jsem si, proč jenom já musím být tady a potkávat pořád takový blbce.. Je to něco, co si alespoň navždy uchovám v hlavě. A když budu chtít uniknout, budu si to pouštět znovu a znovu. Je to krásný.

plakát

Jeho fotr, to je lotr! (2004) 

Je to takovej druh humoru z kterýho je mi nejdřív spíš trapně než si zvyknu, že je to prostě nadsázka. Ale každá z těch postav má své kouzlo a já se celkem dobře bavila. Herecký koncert Barbry, Dustina a Roberta. Bavilo mě to. Hlavně "ferbelizova" metoda výchovy Jacka vnuka. To je pecka.

plakát

Jíst, meditovat, milovat (2010) 

Zbytečně dlouhé...utahané... nezanechá výraznější dojem.. Asi tam bylo spousta jídla.. meditace.. a nějakej ten sex..Julia mě tak utahala, že si naštěstí nevzpomínám.

plakát

Kamarád taky rád (2011) 

Pro mě osvěžující.. Bavila jsem se - postelový scény s nadsázkou a ty kecy k tomu.. Lepší než sledovat jiný uslintaný hekající párečky, co to tak strašně prožívají. Když to člověk bere s nadsázkou, tak je to fajnová podívaná. Tak popcorn a jedem..

Ovládací panel