Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (60)

plakát

Báječný svět shopaholiků (2009) 

Zábavný a roztomilý. Líbilo se mi to hlavně proto, že mě baví nakupování. Oduševnělejší rozbor ode mě nečekejte.

plakát

Coco Chanel (2009) 

Pro mě zajímavé, neboť jsem do teď o Coco Chanel nic nevěděla. A i z toho mála, co o ní ukázali, jsem se dozvěděla dvě zásadní věci a to, odkud Coco pocházela a jaký měla názory. Což mě jednoznačně obohatilo. Prostě byla jiná a bylo jí to jedno. Na druhou stranu měl film určitě navíc a co se týče její práce, mohl jít do větších detailů. Ale zřejmě se rozhodli jít touto cestou ztvárnění a mě to nijak nevadilo.

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) 

Musela jsem snést několik služeb, během kterých si spolupracovníci pouštěli jejich oblíbený film. Poprvé jsem si střídavě zacpávala uši a zavírala oči.. Přemohl mě pocit trapnosti největšího kalibru při pohledu na jejich bavící se tváře a v polovině filmu už jsem myslela, že si asi něco udělám. S velkým sebezapřením jsem vydržela do konce a evidentně se jednalo o velmi traumatizující zážitek, protože jsem valnou většinu filmu vytěsnila. Občas se dostaví mlhavá vzpomínka na scénu se Šteindlerem nebo na mluvu a výraz paní Magálové (Mě ty předělaný Slovenky prostě mučí) a ihned se mi zpotí dlaně a dostaví se pocit na zvracení. Další službu jsem utekla dřív než vyndali placku z obalu. Prosím už ne!

plakát

Nějak se to komplikuje (2009) 

Trošku podivné? Potřebovala bych žít ještě třicet let, aby mi to připadalo pěkné? Ne, nemusím vidět nahého Baldwina, ani Meryl.. Jo jasně, je to super souložit po padesátce. I po šedesátce a sedmdesátce. A pokaždý ten souložící objeví Ameriku.. Jasně. Souložte si prosím, jak chcete, jen mi to pořád nepředhazujte. Raději bych si vás pamatavovala z jiných rolí a ne s blaženými, uslintanými výrazy. To platí hlavně na tebe Baldwine.

plakát

Pokušení (2009) 

V začátcích filmu jsem si říkala, jak tohle asi skončí. Nicméně takový závěr by jsem nečekala ani v nějaké parodii na thiller. Nevyměnili se režiséři v půlce filmu? Už když film "gradoval" scénou kdy zhrzená Chloe navštívila Catherine v ordinaci jsem filmu přestala věřit, to, co mi ukazuje. Ta pochybná schůzka v restauraci a pointa o tom, že se Chloe s Davidem vůbec neznali mohla být lépe zpracovaná, včetně toho, že mu to dost neobratně Catherine sdělila někde na ulici a pak si šťastně padli kolem krku.. Povrchně zpracované. Závěr opravdu odbitý, laciný. Zklamalo mě to. Je to škoda, protože jinak to mohla být zajímavá podívaná. Zvláště díky dobrému obsazení, na Amandu byl opravdu působivý pohled, je to pro mě jediný film ze všech, které jsem s ní viděla, ve kterém jsem z ní cítila erotické napětí a cosi zvláštního. Julianne zde většina chválí za výkon, já musím přiznat, že jsem se jí (její postavy) v tomto filmu štítila, taková frigidní americká panička bez sexappealu. Vadily mi její gesta, vzdychání, zděšení, snad i vzrušení, nevím, takže asi hrála dobře, jestli její postava měla být taková. Liam nedostal moc příležitostí, težko říct, jestli je to dobře nebo špatně.. Působilo to na mě jako by se režisér zpočátku snažil o něco mnohem víc a to potom najednou zahodil jen aby to měl rychle z krku. Opravdu škoda.

plakát

Trable v ráji (2009) 

Alespoň, že se film odehrává v takovým exotickým prostředí, díky tomu jsem polovinu filmu slintala blahem a vydržela některé hloupé scény. Zvláště ty rádoby správné párečky, co procházejí krizí, to jsem chvílemi vůbec nestíhala. Když se zjevil Jean Reno, čekala jsem vyšší laťku a taky propracovanější pointu. To se nepovedlo. Za to pěkný moře jsem dala tři hvězdy, i když je mi jasný, že jsem to dost přehnala. Škoda, mohla to být mnohem větší zábava.

plakát

Kopačky (2008) 

Pár scén mi tam opravdu nadchlo! Mohl to být mnohem zajímavější kousek, ale zkazily to některý jiný blbý scény, který tam daly jen proto, aby se bavila i ta debilnější část publika? Pro mě škoda, ale i tak dobrý.

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Jedním slovem primitivní. Možná bych musela být na mol abych to vydržela anebo mi chybí nějaký druh hormonu, který ostatním způsobil naprostou euforii po shlédnutí tohohle počinu. A ABBA, to vážně není šálek mého čaje a už jsem ztratila iluze, že bych si k ní někdy našla cestu. Dokonce jsem si začala pokládat otázku, proč vůbec lidstvo začalo zpívat.. UTRPENÍ.

plakát

Nestyda (2008) 

Bavilo mě to a přišlo mi to vtipný! Hodnocení hlavně za Babčákovou a Lišku, neboť mi přišli prostě milý.. A taky za tu slečnu v bordelu, ještě jsem nikdy neviděla nikoho, kdo by se podobně tvářil a předpokládám že ani neuvidím a to mě dost bavilo!

plakát

VALL-I (2008) 

Animákům vážně nerozumím. Tak musím pouze primitivně konstatovat, že to bylo vtipný a roztomilý. Mám raději, když se toho ve filmech příliš nenamluví a tohle bylo přesně pro mě. Navíc trocha ekoposelství mi tam vůbec nevadila. Technicky to asi neocením, na to nemám znalosti, každopádně mě to okouzlilo a byla to milá podívaná.