Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (128)

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

Naprosto zbytečný film, nechápu proč se pořád dokola remakuje něco co bylo dobré. V případě Batmana to chápu, jeho potenciál objevil, až Nolan. Ale za pár let, až se řekne Spider- Man, tak si vybavím pouze trilogii od Raimiho.6/10.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Westernový Gauneři se spoustou,ale spoustou zbytečných válečných dialogů navíc.Ovšem narozdíl od Gaunerů tu vládne taková chladná temná atmosféra,do které se taky díky stopáži tak zaryjete,Ovšem to nemění nic na tom,že první hodina je jen tlachání o ničem,což mě hodně odrazuje od toho,abych se na to ještě jednou podíval.Což jako pro fanouška Tarantina je pro mě velkým zklamáním.Ještě,že to druhá půlka zachraňuje,která je klasicky tarantinovská.7/10.

plakát

San Andreas (2015) 

Tisíckrát ohrané,ale hlavně,že to baví.Na Alexandru Daddario se koukalo ještě líp než na všechny efekty dohromady. 7/10.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Nejedná se vyloženě o průser,jen mě štve recyklování takových klasik.Původní film měl být trilogie a tím to mělo končit,proto pokračování musí být tak příběhově komplikovaný,že jsem se v tom začínal ztrácet.Chápu Hollywood,že spolíhá na to,že lidi si nenechaj pokračování takových klasik ujít a bude recyklovat dál a dál,ale kvalita tím jde pak dolů a původní sérii se to nemůže rovnat ani náhodou.6/10.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Od někoho jiného by ty vtipy mohli působit trapně,ale v podání těhle herců to je šíleně ujetá zábava od začátku do konce.9/10.

plakát

Konzultant (2013) 

Dlouhé dialogy,kteří se tváří strašně inteligentně,ale přitom jsou úplně o ničem.Koukat na to přes 2 hodiny nešlo.Nebýt slavného režiséra(který po akčním Robin Hoodovi a Prometheovi asi potřeboval trošku oddechnout,jinak nechápu proč se do toho pustil)a ještě slavnějšího obsazení,tak si tohohle filmu nikdo nevšimne.2/10.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Konečně se tenhle komiks dostal filmového zpracování,které si zaslouží.Likvidace New Yorku ve znění hudby od Hanse Zimmera je neuvěřitelnej zážitek.9/10.

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Zapomeňte na všechno co jste se učili ve fyzice.Tady všichni lítají ve vysoké rychlosti vzduchem jak nic,ale co hlavně,že je to efektní.7/10.

plakát

Scary Movie 5 (2013) 

Trapnější film jsem neviděl.Ta hvězdička je za Ashley a za obszení ve vedlejších rolích,to je jediný co může na tyhle sračce pobavit.2/10.