Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Rodinný
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (9)

Dokonalý svět

Dokonalý svět (2010)

5 *. Jeden z nejlepších českejch seriálů. Češi se prostě pořád držej při zemi, nejdou s dobou, architekturou, uměním ani s novýma modníma trendama (uvědomme si, že byla Praha nazývána druhou Paříží!). Prostě je to tu zrasovaný komunismem, všichni si myslej jak nejsou světový, a když už se sejdou lidi, který chtěj českýmu národu připomenout, že život není jenom všednost a šeď a natočej dobrej seriál, kterej by se v zahraničí neztratil, tak se to najednou polovině národa nelíbí a ty "chytrý" z čsfd, který si myslej, že nejvíc rozuměj kinematografii tady daj odpad!. Tenhle seriál by si měli všichni vzít jako inspiraci a dát minimálně 4*!!!

On je žena!

On je žena! (2005)

Seriál po scenáristický a dějový lince trochu slabší, ale takovejhle nápad tady v čechách ještě nebyl. Kdyby se tomu tvůrci víc věnovali, tak je to téměř dokonalý a originální. Ivana Chýlková je prostě v roli Zorana skvělá. Která jiná herečka by to dokázala zahrát tak věrohodně? Myslim, že by neuškodilo něco takovýho nějak zrenovovat :).

O mé rodině a jiných mrtvolách

O mé rodině a jiných mrtvolách (2011)

Seriál, kterej má nápad i děj, dobrý kostýmy i scénografii. Halina Pawlovská nemůže za to, že by se českej národ nejradši koupal v pivě, jedl houskový knedlíky a koukal na "sitcom" Okresní přebor, nebo na podobnou s*ačku s nízkym českym humorem.