Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sportovní

Obsahy (2)

The Fluffy Movie

The Fluffy Movie (2014)

Gabriel Iglesias, komik pyšnící se přezdívkou "Fluffy", se tentokrát představí v celovečerním snímku, který je z většinové části tvořen záznamem komediálního stand-up vystoupení, jemuž předchází krátký hraný úvod vystihující Gabrielovo dětství.
Během svého výstupu se Gabriel svěří se spoustou svých citlivých životních událostí, jako například o své morbidní obezitě, která ho proměnila v diabetika a doktoři mu garantují maximálně další dva roky života. O jeho otci, který se po třiceti letech nepřítomnosti znenadání objeví na jedné z jeho show. O rozmazlování jeho nevlastního pubertálního syna nebo i úmrtí své matky... Jenže na smutek a lítost od Fluffyho nedostanete ani ždibec času a navzdory všem těmto emocím to nakonec budou pravděpodobně slzy smíchu, kterým podlehnete.

UFC PPV Events

UFC PPV Events (1993) (pořad)

UFC (Ultimate Fighting Championship) Pay-per-view Events jsou nejprestižnější událostí ve světě MMA. Právě zde, uprostřed oktagonu, si to párkrát do roka rozdají ti nejschopnější a nejnebezpečnější bojovníci z celého světa a tak rozhodují o hierarchii v krutém světě mistrů kombinovaných umění.

Reklama