Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (81)

plakát

Křivák se skalpelem (2023) (seriál) 

Dokument o lékaři s bájnou lhavostí, který nechává v bolestech umřít všechny své pacienty, v touze po tom, stát se Mesiášem. Chápu, že k dokreslení jeho osobnosti je důležitá linka s afektovanou plastikovou novinářkou, kterou oslnil jeho úspěch a peníze. Opravdová investigativní novinářka, která si nevšimne ničeho zvláštního u svého přítele, který je osobním lékařem Clintonových a Obamových, skoro zachránce princezny Diany, kamarád papeže a Putina a tak trochu agent CIA. Jenže mnohem víc by mě zajímalo, jak může v prestižní nemocnici jen tak voperovávat lidem do těla plastové trubičky. To si opravdu až po několika úmrtích všimli, že neproběhl žádný výzkum, žádné studie? Na základě čeho začal provádět ty operace? Kdo to všechno platil? Víc otázek to vyvolá, než zodpoví.

plakát

Na západní frontě klid (2022) 

Miluju tu knihu. Proto nechápu, proč ve filmu změnili ty nejzásadnější události. Název by měl být spíše "Zteč, než utrpíme mír".

plakát

Já, Kajínek (2017) (seriál) 

Neuvěřitelný. Litanie, kde Kajínek kňourá, že je nejhodnější člověk na světě. Vždyť on i kradl s tím, že lidi dostanou vše zpět od pojišťovny. Zlatej člověk prostě, pojďme mu postavit sochu vedle Husa.

plakát

Uzamčený svět (2017) (seriál) 

Zajímavý vhled do prostředí, o kterém nemám ani páru. A nově nastupující vězeň Franta je vtipná figurka. Recidivista, který byl už několikrát v podmínce a bojí se, že z něj vězení udělá kriminálníka. Ale Franta je koumes, před nástupem se na vězení dostatečně připravoval - zamykal se sám doma a to dokonce bez televize!

plakát

Uzamčený svět - My z jednoho města (2017) (epizoda) 

Z tohoto dílu je člověku až blivno. Pan doktor Čapek je teda síla. Doufám, že takhle se soudci běžně nechovají. Paní vychovatelku asi taky víc pohltilo natáčení, když odsouzenému nějak zapomněla říct, že na podmínečné propuštění nemá nárok. Jestli se chtěla podívat k soudu, aspoň se mohla adekvátně k tomu obléknout. K čemu ten soud vůbec proběhl, když vlastně ani nebylo o čem rozhodovat? Pak nemají být soudy zasekané. Odsouzený jen dostal návod, jak má příště odpovídat, aby soudce uspokojil.

plakát

Lovci zážitků (2015) (pořad) 

Vizuálně krásné a protagonisté si natáčení určitě báječně užili...nicméně jako divákovi mi to nepřináší prakticky nic.

plakát

Peklo na talíři (2012) (pořad) 

Roman Vaněk rozebírá naprosto triviální záležitosti a mě šokuje, kolika lidem to přijde nadmíru poučné. Ale budiž, holt se ještě pramálo lidí zajímá o to, co vlastně jí. Co je ale k nesnesení, je Vaňkovo vyjadřování. Někdo by mu už měl říct, že Pohlreicha ze sebe nevykřeše. Snad by i stálo za to, aby Ivo Šmoldas udělal nějaký podobný projekt, se zaměřením na češtinské peklo v Pekle na talíři.

plakát

Recept na bohatství (2012) (pořad) odpad!

Někoho tak nesympatického jako je Šmuclerová, jsem snad nikdy neviděla. Oproti ní je i Tereza Kostková milá panímáma. Jinak je to další soutěžní pořad o ničem. Kdyby dali do poroty Babicu, třeba by se tomu dalo aspoň zasmát.