Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (99)

plakát

Tři bratři (2014) 

U parodie na Červenou Karkulku jsem to vypnula, na toto já opravdu nemám nervy.

plakát

Pompeje (2014) 

Za druhou polovinu.

plakát

Vampire Academy (2014) 

Předem chci napsat,že jsem četla celou serii knih. K filmu samotnému. Co mu nemohu upřít je,že jsem se celkem nasmála scénám s Rose. Jenže to je tak asi VŠE! Při castingu na hlavní postavy snad museli spát, nebo jinak si nedokážu představit, kde vzali tu bandu nesympatických herců neherců v čele s otřesnou ředitelkou (je mi jedno, že ji hrála Kurylenko, byla příšerná a konec)a trapnou Vasillisou. Dimka musím říct mi ani tak nevadil, i když jsem si ho představovala jinak. Co mi na něm vadilo bylo,že jsem mu tu náklonnost a lásku k Roze prostě nežrala. Když to vezmu kolem a kolem, první dil je nejslabší to ano,ale oni z toho udělali pomalu propadák. Roza je tahoun filmu,ale je to prostě málo. Přeskakují tam z jedné scény do druhé takovou rychlostí, že nestíháte pomalu sledovat. Než si uvědomíte, že jste ve scéně v kostele už Vám na plátně SPOILER "zapaluje" Ozera spolužáka a šup ani nemrknete a Rose leží Dimitriovi v náručí SPOILER..i když nevidím důvod to tu psát, když pomalu všechny scény byly na netu dřív, než byla premiéra. A co to mělo být s těmi Strigoji? To si jako řekli zamažeme je od kečupu, budou působit strašlivě? Tak to se nepovedlo. Přišlo mi to pěkně trapné, to samé u Moroju od krve. Odchylky od knih, to už bylo pak to poslední v řadě, co mě žralo.I když je mé zklamání obrovské, přejí si pokračování, protože tyto knihy jsou skvělé a zaslouží si zfilmovat. Dám 3* Jednu za Rose,druhou za psychopsy a třetí za pár povedených scén. A prosím, pokud chcete pokračovat vyměňte režiséra a scénáristu. S herci už se bohužel nic dělat nedá

plakát

Zvonilka a piráti (2014) 

Synovi se pohádka moc líbila. A to je pro mě stěžejní, takže ty 4* dám. Kdybych měla hodnotit za sebe, bohužel bych dvě hvězdy ubrala. Pohádka byla krásně barevná, ale nudila mě a nebavila, až na pár scén. Ale je to děláno pro dětské publikum, takže zde rozhodl syn.

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

Věděla jsem do čeho jdu, jelikož mám knižní předlohu přečtou. Většinou jsem z filmových adaptací mých oblíbených knih zklamaná. S Hunger Games jsem nadmíru spokojena. Excelentní herecký výkon Katniss budu ještě dlouho vychvalovat do nebes. Nechybí nádherné kostýmy. Svatební šaty byly úžasné ( vlastně vše co měla Katniss na sobě bylo perfektní). Film mě vtáhl do děje takřka okamžitě- tíživá atmosféra, naděje, nenávist, víra a láska ( a nemyslím jen lásku k Peetovi, která v Katniss postupně sílí, i když ona sama tvrdí, že milovat nedokáže, ale i láska ke kraji, rodině) Se samotnými hrami jsem také byla spokojena. Bylo tam to nejdůležitější, takřka vše čeho byla Katniss svědkem. Dávám 5*, protože opravdu nemám co vytknout (až na tu poslední libačku s Hurikánem, ta tam byla nějak navíc)

plakát

Insidious (2010) 

Jeden z nejlepších hororů, které jsem kdy viděla.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Viděla už jsem všechny možné horory a málo co mě vyděsí, ale u tohoto hororu jsem se malém strachy počůrala.

plakát

Mortal Instruments: Město z kostí (2013) 

Musím říct, že jsem byla spokojena. Nebyla to žádná love story a film mě bavil. U pár scén jsem sice kroutila hlavou (Bach- chudák ten se musí v hrobě otáčet, rozkvetlý skleník a polibek v dešti- o jak klišoidní.... a našlo by se ještě pár). Dala bych snad i čtyři,ale zatím nechám tři a možná svoje hodnocení upravím, až film uvidím znovu a znovu si ho ráda určitě pustím. Co mě ale netešilo byl výběr herců do hlavních mužských roli resp. chlapeckých..strašně nesympatičtí, ale zároveň svou roli zahráli dobře.

plakát

Škola zlomených srdcí (1994) (seriál) 

Další seriál mého dětství (stejně jako Beverly), který jsem měla velmi ráda a vzpomínám s nostalgií.

plakát

Beverly Hills 90210 (1990) (seriál) 

A já ty tři hvězdy dám a dala bych možná i čtyři, kdyby poslední dvě série nebyly tak strašné. Beverly je prostě část mého dětství a vůůbec nelituji a nestydím se za to, že jsem ho sledovala.