Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (99)

plakát

Pompeje (2014) 

Za druhou polovinu.

plakát

Tři bratři (2014) 

U parodie na Červenou Karkulku jsem to vypnula, na toto já opravdu nemám nervy.

plakát

Vampire Academy (2014) 

Předem chci napsat,že jsem četla celou serii knih. K filmu samotnému. Co mu nemohu upřít je,že jsem se celkem nasmála scénám s Rose. Jenže to je tak asi VŠE! Při castingu na hlavní postavy snad museli spát, nebo jinak si nedokážu představit, kde vzali tu bandu nesympatických herců neherců v čele s otřesnou ředitelkou (je mi jedno, že ji hrála Kurylenko, byla příšerná a konec)a trapnou Vasillisou. Dimka musím říct mi ani tak nevadil, i když jsem si ho představovala jinak. Co mi na něm vadilo bylo,že jsem mu tu náklonnost a lásku k Roze prostě nežrala. Když to vezmu kolem a kolem, první dil je nejslabší to ano,ale oni z toho udělali pomalu propadák. Roza je tahoun filmu,ale je to prostě málo. Přeskakují tam z jedné scény do druhé takovou rychlostí, že nestíháte pomalu sledovat. Než si uvědomíte, že jste ve scéně v kostele už Vám na plátně SPOILER "zapaluje" Ozera spolužáka a šup ani nemrknete a Rose leží Dimitriovi v náručí SPOILER..i když nevidím důvod to tu psát, když pomalu všechny scény byly na netu dřív, než byla premiéra. A co to mělo být s těmi Strigoji? To si jako řekli zamažeme je od kečupu, budou působit strašlivě? Tak to se nepovedlo. Přišlo mi to pěkně trapné, to samé u Moroju od krve. Odchylky od knih, to už bylo pak to poslední v řadě, co mě žralo.I když je mé zklamání obrovské, přejí si pokračování, protože tyto knihy jsou skvělé a zaslouží si zfilmovat. Dám 3* Jednu za Rose,druhou za psychopsy a třetí za pár povedených scén. A prosím, pokud chcete pokračovat vyměňte režiséra a scénáristu. S herci už se bohužel nic dělat nedá

plakát

Zvonilka a piráti (2014) 

Synovi se pohádka moc líbila. A to je pro mě stěžejní, takže ty 4* dám. Kdybych měla hodnotit za sebe, bohužel bych dvě hvězdy ubrala. Pohádka byla krásně barevná, ale nudila mě a nebavila, až na pár scén. Ale je to děláno pro dětské publikum, takže zde rozhodl syn.

plakát

Hostitel (2013) 

Z malé nehezké Briory vyrostla velká Melanie-poutnice-Wanda a stejně jako v Pokání předvedla,že herecký talent ji nechybí, zde to potvrdila. K filmu samotnému- do kina jsem šla z důvodu, že jsem chtěla vidět,jak si poradí Niccol s průměrnou předlohou- knihou Stephenie Meyer. Tu jsem četla a nestačila žasnout, jak může tato průměrnost být tak úspěšná. Strany jsem přeskakovala a nesmírně mě nudila. Film samotný na druhé straně byl velmi povedený. Nabídl to nejlepší co mohl, protože ono když máte blbou předlohu,těžko natočíte oskarový snímek,ale můžete z toho aspoň vytřískat co nejvíc a to se zde povedlo. Film mě nenutil,dvě hodinky mi rychle utekly,dočkala jsem se romantiky v balení s krásným Jaredem a Ianem,akce taky nějaká,takže suma sumárum 3*

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

Věděla jsem do čeho jdu, jelikož mám knižní předlohu přečtou. Většinou jsem z filmových adaptací mých oblíbených knih zklamaná. S Hunger Games jsem nadmíru spokojena. Excelentní herecký výkon Katniss budu ještě dlouho vychvalovat do nebes. Nechybí nádherné kostýmy. Svatební šaty byly úžasné ( vlastně vše co měla Katniss na sobě bylo perfektní). Film mě vtáhl do děje takřka okamžitě- tíživá atmosféra, naděje, nenávist, víra a láska ( a nemyslím jen lásku k Peetovi, která v Katniss postupně sílí, i když ona sama tvrdí, že milovat nedokáže, ale i láska ke kraji, rodině) Se samotnými hrami jsem také byla spokojena. Bylo tam to nejdůležitější, takřka vše čeho byla Katniss svědkem. Dávám 5*, protože opravdu nemám co vytknout (až na tu poslední libačku s Hurikánem, ta tam byla nějak navíc)

plakát

Mortal Instruments: Město z kostí (2013) 

Musím říct, že jsem byla spokojena. Nebyla to žádná love story a film mě bavil. U pár scén jsem sice kroutila hlavou (Bach- chudák ten se musí v hrobě otáčet, rozkvetlý skleník a polibek v dešti- o jak klišoidní.... a našlo by se ještě pár). Dala bych snad i čtyři,ale zatím nechám tři a možná svoje hodnocení upravím, až film uvidím znovu a znovu si ho ráda určitě pustím. Co mě ale netešilo byl výběr herců do hlavních mužských roli resp. chlapeckých..strašně nesympatičtí, ale zároveň svou roli zahráli dobře.

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Rychle a zběsile si vždy užívám, bohužel u tohoto dílu jsem byla trochu zklamaná. Ne tak jako u trojky, ale byla. Hudba opět skvělá, potěšil i návrat Letty, která předešlým dílům dodávala šťávu. Bohužel vtípků už nebylo tolik, i když pokud byly, pobavily. Film samotný mi přišel takový pochmurný, chyběla lehkost, vtipy, jakoby barevnost a nadsázka. S Doma se stal přes noc super hrdina, který přeskakuje mosty, přičemž pomalu létá, tanky jezdí na triskový pohon, nad jedoucím autem vybuchují stěny...no nechápala jsem. Udělali z toho přemrštěný akčňák, který mě opravdu nepotěšil.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Viděla už jsem všechny možné horory a málo co mě vyděsí, ale u tohoto hororu jsem se malém strachy počůrala.

plakát

Jump street 21 (2012) 

Nemá chybu, tak od srdce jsem se dlouho nezasmála :)