Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Za mě skvělý seriál, na "chodce" :) si potrpím. Jednu hvězdu ale ubrat musím a to za druhou sérii.Jinak serial jde s úrovní díl od dílu nahoru. 1.série 4* a to hlavně díky pilotu 2.série 4* 3.série 5* 4.serie 5* ....po shlédnutí 14 dílů 4. série dávám i tu pátou hvězdu. Naprostý nářez. Doma už se mi kupi i komiksy :)

Lovci duchů

Lovci duchů (2005)

Serial mě chytnul hned po prvním dílu a další už jsem si nemohla nechat ujít. 7. a 8. sezóna bohužel nedosahuje kvality předešlých, ale i tak je to nadprůměr.

Zoufalé manželky

Zoufalé manželky (2004)

Nemám ráda Sex ve ve městě, ale tohle prostě ženu. Snad proto, že v každé sérii je nějaká záhada, která je odtajněna na konci sezóny. Osudy hrdinek mě chytly. A líbi se mi, že úroveň si stále drží poměrně vysoko a nemá klesající tendenci, jak je u mnoha seriálů běžné.

Anatomie lži

Anatomie lži (2009)

Budu se opakovat, ale hlavní hrdina mi taky tak trochu připomíná House. Každopádně krimi serial postavený na zkoumání mimiky tváře je něčím originálním a neokoukaných a do určité míry poučným. Za mě silnější 4*

Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti

Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (1999)

Nadprůměrný velmi dobře propracovaný krimi serial na který se dívám pravidelně i když je vysílán dost pozdě, což se dá pochopit, protože některé zločiny jsou opravdu brutální.

Procitnutí

Procitnutí (2012)

Originální a plné napětí. Seriál u kterého jsem se nemohla dočkat každého dalšího dílů.