Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (74)

plakát

Lidice (2011) 

Nejsilnějším momentem celého filmu jsou pro mě jednoznačně záverečné titulky. Už jenom kvůli nim bych nahnal do kina všechny žáky základních a středních škol alespoň dvakrát!!! Jinak pro mě vcelku zklamání. Celé to bylo takové roztahané, nevyrovnané, naprosto bez nějakého dynamického rytmu. Pietní snahu, kterou chápu ze závěrečných titulků dusí Budařova postava...Krom samotné "akce" v Lidicích byl film dost nudný - například nekonečný konec...byly tam minimálně 2 momenty, kdy mohl film skončit, ale on pokračoval dobrých 20min dál...Při odchodu z kina jsem si vzpomněl na Bathory...velké téma, velký rozpočet, velká očekávání...a NIC.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

John Lithgow famózní.

plakát

Avatar (2009) 

Naprosto dokonalé! Jak po technické stránce (o tom žádná), tak po dějové. Vše do sebe zapadá přesně jak zapadat má. Jednoznačně se distancuji od těch pseudointelektuálních, tendenčních keců o propagaci ochrany životního prostředí!!! S tímhle mi polibte prdel. Duchaplnější, bystřejší a logicky uvažující člověk odhalí množství kulturně historických a vědeckých odkazů. Prostě nádhera. Bravo!!!

plakát

Chceš mě, chci tě (2009) odpad!

Jiz dlouho jsem se takhle nenudil. Napada me asi tisic lepsich zpusobu jak utratit 139kc ...

plakát

Gran Torino (2008) 

Tak Clint se stal definitivne mym nejoblibenejsim reziserem!!!

plakát

Sladke sanje (2001) 

Scénář: Miha Mazzini. Týž autor předělal scénář na román Kralj ropotajočih duhov; v češtině v roce 2005 jako Já, Tito a gramofon Zlatá Palma 2001

plakát

Zohan: Krycí jméno Kadeřník (2008) odpad!

Na uvod...zboznuju Adama Sandlera!!! Kdyby se tocil film o me, byl by to prave Sandler, kterej by mel tu cest ztvarnit mou malickost :)) (Denzel je bohuzel cernej) Ale tenhle film je to nejhorsi a nejtrapnejsi co jsem kdy videl. A jeste horsi pocit mam z toho co jsem zazil v kine. V momentech uplne nejtrapnejsich, kdy vaham jestli odejit ze salu, ostatni divaci lezi v kreci smichu a hlasite projevuji nadseni z toho co se prave na platne odehrava...Nechapu, kde je chyba...Jsem jedinej kterymu to prislo tak strasny, nebo se prumernej ceskej divak spokoji s tak nechutnejma a trapnejma sexualnima narazkama v kazdym slove, ktery na konci "filmu" vystrida velmi hloupa snaha resit problem, kterej se v takovym filmu proste resit nema!!! 10% za prvnich cca 15min!

plakát

Hrdinové a zbabělci (2007) 

Formalne velmi zajimave a napadite avsak po strance obsahove velmi jednoduche a pruhledne. Ve finale je z toho precizne odvedena, nic nerikajici podivana vystavena kolem "idealistickeho aktivismu" Roberta Redforda, u ktereho jasne prevlada snaha agitovat. A politicky film bez nejake hlubsi, kriticke myslenky pusobi celkem hloupe.