Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dokumentární
  • Pohádka

Oblíbené seriály (10)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Seriál, který si prvním dílem získal moji pozornost a má ji doteď. Mé největší sympatie má Sheldon, naopak moc nemusím Raje. Zbytek tak nějak tvoří někdy lepší či někdy horší střed, každý má ovšem něco do sebe a občas si s potencionálem svých postav scénáristé pěkně pohrávají. S bolestí v srdci však zjišťuji, že zřejmě autorům dochází fantazie a s každým dílem je z toho větší a větší klišé. Doufám, že to neskončí jako většina seriálů "všichni se všema". To by moje přízeň asi odešla úplně. I tak se jedná o skvělý a předtím nevídaný počin!

Panství Downton

Panství Downton (2010)

První série mne naprosto nadchla:) Propracované kostýmy, preciznost a troufám si tvrdit i věrné zobrazení doby kombinované s britským přízvukem ze všech stran snad nemohlo dopadnout špatně. Když se k tomu přidá spád na ději, který se více podobá filmu než seriálu, je zaděláno na skvost. Druhá a třetí série už tempo cestou pozapomněla, ale pořád se pro určité chvíle vyplatí sledovat. Jen už je vše silně předvídatelné. Uvidíme, co čtvrtá série přinese.

Heuréka – město divů

Heuréka – město divů (2006)

První série: 95 % - nové, neotřelé! Druhá série: 90 % - ačkoliv je zde zaběhlý stále stejný vzorec (carter řekne co se má udělat a nasazuje svůj život zatímco ostatní vymýšlí jak se to udělá - což vede k záplavě nano- kvantum-gismo slovíček:) ), série má ovšem výborné vyvrcholení horizontálního tématu ohledně Kevina. Třetí série: 90% - Nová šťáva v podobě nového horizontálního tématu spojeného s novou - výbornou postavou Thornové. Čtvrtá série: 95 % - skvělý nápad s cetováním v čase! Pátá série: 90% - Řešení problémů se odsouvá na druhou kolej a v popředí je prakticky jen horizontální příběh spojený s posádkou lodi Astreus. Parádní podívaná - propracovaná do hloubky!:)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Ze začátku to byla pecka, ale teď pomalu začínám mít pocit, že pokud to brzo neskončí, tak veškerý vtip odejde... Což je ovšem škoda. Prvních pár serií, ale provedeno poměrně dobře... LEGEND... wait for it ... DARY Aktualizace (03/2013) - What the hell? Jde to do háje. Jediný důvod, proč na to občas hodit oko je zvědavost, kdy už tam bude matka. AŤ UŽ TO SKONČÍ!!!

Ovládací panel
7 bodů