Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (2 109)

plakát

Pappa Mia! (2023) 

Nečekaně příjemná, vtipná a hodně pohodová komedie.

plakát

#martyisdead (2019) (seriál) 

Velmi dobře odvedená filmařská práce. Ta propracovanost a spletitost jednotlivých sekvencí, které postupem dávají dohromady celistvý příběh je obdivuhodná. Ta krátká minutáž dává samozřejmě smysl v rámci napjatosti do další epizody, ale mě osobně by se možná líbil jako takový kratší celovečerák.

plakát

In America (2002) 

Velmi dojemné, leč lehce vleklé drama ze života.

plakát

65 (2023) 

Špatná digi-sauří fraška.

plakát

Sex O'Clock (2023) (seriál) 

Jak píše "Kothy", inspirace úspěšnou teenage netflixárnou Sex Education je velká! A za sebe mohu říci, že tahle česká verze se mi též zalíbila. Má to nenáročný děj dbajíce na sociální vztahy z pohledu puberťáka. Vtipné to je vcelku taky a hlavně z toho není žádná trapná adolescentní telenovela. Tudíž, klidně ať natočí další sérii, pokud bude opět v tomto 10. dílném formátu, rád se podívám.

plakát

Jedna rodina (2022) (seriál) 

No, jsem asi rád, že si moje polovička vybrala "za seriál, na kterej se musím koukat taky" zrovna tenhle. Poměrně se na dalo koukat, v rámci oddechové filmařsky nenáročného večera u sklenky vína a půllitru píva. Bohužel těch kýčovitých až wtf momentů začínalo s dalšími epizodami přibývat. Dost možná, kdyby se ze seriálu vypařila honba za lajky ala influencerství v podání postavy Bereniky, mohl bych hodnotit i lépe.

plakát

Buď sama sebou (2023) 

Obyčejná neflixácká jednohubka. Koukat se na dalo.