Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Fantasy
  • Krimi
  • Drama

Recenze (7)

plakát

Mandragora (1997) 

#noHomo "To jsou pražský košťata. Ve dne si hrajou na heteráky a v noci kouřej vocasy. Děvky buzerantský, já je znám!" "A nebojíš se AIDS?" "Vždyť ho stejně všichni máme." „Do you like the music of Bach? – I prefer Kabát.“ Tak kluci jdeme do plnejch..." "Marku ... deset vteřin ... uplynulo. .A HOVNO." (Markovi nechtěl stát) "Budeš si to muset nastříhat s jiným čurákem.." (Markovi stále nestál)

plakát

Anthropoid (2016) 

Po dlouhé době musím napsat komentář a to dokonce bez špetky ironie. I přes to, že jsem se půl filmu vyrovnával s tím jak čeští i zahraniční herci, v českém prostředí a pro česko velmi často filmově zpracovávanou dobou temna, mluví lámanou angličtinou, tak mě film doslova dostal svou atmosférou. A nebyl jsem asi sám, protože při závěrečné minutě ticha se v celém sále nikdo ani nenadechl, natož aby si dovolil pustit se do posledních kousků popkornu nebo dosrknout zbytek koly na dně. V každém to v tu chvíli muselo vyvolat otázku o dnešním stavu národní hrdosti... No snad jsem potěšil všechny moralisty.

plakát

Noe (2014) 

Velice krásně pro oči upravený snímek*, ale jak kdyby opěvovaný režisér nevěděl do jaké žánrové škatulky dílo zařadit. Myšlenka dobrá*, zpracování nedostatečně.

plakát

Pohřben zaživa (2010) 

Začátek tohoto sólového díla byl pro mě celkem zklamání naprostou nezáživností. Ale sem rád, že jsem to vydržel a vyčkal až do chvíle kdy film v táhne a chytne tempo. Reynolds to zahrál nejlépe jak mohl. Až do poslední chvíle se snažíte svírat pěsti a doufáte, že to dobře dopadne. Kdyby se Ryan koukal na Umu Thurman třeba by se tak i stalo..

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Kdo má rád černej (nečti cikánskej) humor, má rád i Dr. House.

plakát

Twilight sága: Zatmění (2010) 

Trojka je asi zatím, bohužel, nejlepší díl série. Konečně sem se totiž částečně dočkal vysněného děje se super zápletkou, která vyvrcholila epickou bitvou (rozuměj 10 na 10). Po uvítací jedničce a naprosto redundantní dvojce to dodá snad sílu vrhnout se na poslední, díky bohu, čtvrtý díl série. Za hezky zpracované chlupáče dávám **. Škoda že k závěru chyběla švédská trojka Belly se stoletým netopýrem a psíkem dohromady, určitě by si to vysloužilo třeba * navíc. no snad příště..