Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (33)

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

Panebože... Opravdu jsem nečekala, že se tohle stane snad tím nejlepším pokračováním. Tento díl je snad ze všech nejlepší! Nádherně pozitivní a opravdu vtipný film. Výborný soundtrack a skvělé moderní pojetí hudby. Konec je opravdu dojemný. Jsem fakt nadšená!!!!

plakát

Lolita (1997) 

Ty vogo viděla jsem to už skoro před měsícem a furt mi to neskutečně šrotuje hlavou. Mě jako holky se toto ožehavé téma hodně dotklo.. Ale herecké výkony bezva a musím přiznat, že Dominique je opravdu krásná..

plakát

Ti druzí (2001) 

I když Nicole Kidman moc nemusím, v tomto filmu byla extrémně sympatická a krásná. Její filmový syn je k sežrání, což se o jeho sestře říct nedá, ale to je detail. Čekala jsem, že když je film od španělského režiséra, tak budu zalezlá pod dekou, ale světe div se, na rozdíl od některých jsem čekala, co se kde objeví a moc jsem se nebála. Upřímně jsem za to vděčná, ale musím přiznat, že jistý tíživý pocit ve mně zůstal. Protože, uznejme, to, že nikdy nevíme, kdo obývá náš barák s námi, je docela znepokojující! Líbilo se mi to, ale spíš jako mysteriózní film. 4*

plakát

Laskavý dotek (2010) (TV film) 

Zajímavý a něčím zvláštní film. Po první zhlédnutí jsem neměla výtky, ale po druhém už jich pár je. Například neustálá samomluva hlavní hrdinky nebo její lítostné grimasy. A ty umělé řasy..:) Ale nemůžu řict, že by mě to nebavilo. Jennifer podala bezva výkon. 4 stars

plakát

Odsouzení (2010) 

Nemůžu říct, že to má americký konec. Za prvé je to podle pravdivé skutečnosti a za druhé jsem se až po zhlédnutí dozvěděla, že opravdový Kenny nakonec nešťastně zemřel. Osud je někdy moc ironický. Ale i tak zajímavý film, akorát jsem nikdy neměla moc ráda Hilary Swank a po jejím jakoby zvláštním přízvuku v hlase a jejím způsobu hraní se na tom nic nemění. I tak 4 hvězdy.

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

Moc pěkné. Podle obrázků jsem myslela, že to bude větší doják nad láskou staršího páru, ale skvěle jsem se pobavila i tak. Je to vlastně pohádka, která nemusí být jen pro děti. Příběh je kouzelný!

plakát

Domov aneb Kam směřuje naše cesta (2009) 

Moc krásný dokument naší nádherné planetě a o tom, co jí všechno dokáže člověk udělat. V jednu chvíli uvidíte nádherné letecké záběry přírody a kouzelná panoramata a v další chvíli je Vám oznámeno, že tento obraz kvůli globálnímu oteplování nebude do pár let existovat. Víc takových dokumentů!

plakát

Marilyn Monroe: Poslední sezení (2007) (TV film) 

Vidím, že nejsem jediná, komu tenhle dokument nedal spát. A vidím, že nejsem jediná, komu tenhle dokument přijde neskutěčně temný a depresivní. Ale to je na tom to geniální, jelikož Marilyn taková asi byla. Nevím, co je na všech těch tvrzeních o ní pravda, ale jedno je jasné: všechny to bude zajímat dokud nepřijde pravda. Sice jsem podle článků čekala, že dokument objasní, kdo stojí za její smrtí a rozhdoně jsem nepočítala, že to bude o jejím životě, kariéře a depresích, ale přesto mě to velmi zaujalo. Z počátečních slibů, že dokument odhalí pravdu sice nic nebude, ale i tak mi to otevřelo o něco víc oči vůči Marilyn. Takže vy, co ji nosíte na tričkách, máte ji vytetovanou, visí vám její obrazy nad postelí, aniž by ste ji znali, pusťte si tento dokument ať je jakýkoliv, protože jen tak ji poznáte... 5 hvězd

plakát

Pevné pouto (2009) 

Zajímavý film, po kterém Vám dojde, kolik úchyláků a šílených lidí vesele trajdá po světě.