Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Pohádka

Recenze (71)

plakát

Aladin (2019) 

Mínusy - sultán je moc hubenej. - Jafar je moc mladej. - Jafar se neproměnil na kobru, což považuju za vůbec největší škodu. Plusy - koberec - zachování některých hudebních témat ze stejnojmenné hry - sem tam nějakej vtípek se podařil. I když občas to byl cringe. Jako jo, nebylo to tak hrozný, jak jsem se obávala, dalo se :)

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Naivní, průhledné, nedomyšlené, vtipné tam, kde to tvůrci zjevně neplánovali a s minimem povedených dialogů. Ztracený večer to ale nebyl, na mnoha místech jsme se opravdu upřímně zasmáli.

plakát

Aquaman (2018) odpad!

Ne. Už od první minuty filmu, kdy moře vyvrhne na břeh své první klišé, se tato už jen stále nabalují, takže je celý příběh velmi průhledný, předvídatelný a tudíž ukrutně NUDNÝ! Jednu pofiderní a imaginární hvězdičku dávám za humor, který ovšem tvůrci neplánovali, ale je pravda, že my se smíchy ohýbali skoro celý film. Dílo se sice snaží o několik různých linek, z nichž jedna má být romantická, ale když se dva dospělí lidé najednou začnou červenat jako puberťáci, když se náhodou vezmou za ruku, tak nefunguje ani tato. Přiblblé nájezdy kamer do xichtů přehrávajících herců, chlápci pod vodou v těžký zbroji (ideální na plavání), lídl efekty a ta hudební smyčka to už jenom dodělávala. Tu tu tů... Navíc nevím, jestli se film snažil o reference, ale působilo to na nás spíše jako vykradačky a to do toho raději nepočítám ten degenerovanej výtvor fůze Antmana s Ironmanem - to se jako vážně našel někdo, komu ten kostým nepřišel k smíchu?

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Nejslabší z avangerů, všechny postavy sice fungují jak mají, ale ten rádoby záporák je fakt bída. Holt se ani v tom marvelovském výborném maratonu škobrtnutí nevyhneme.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Scéna s perlami na začátku mi přijde hezky udělaná, ale jinak mě ty postavy prostě nebaví. Ani jedna. Nějak jim ani nevěřím to, co předvádějí, takže jsou mi jejich pohnutky a osudy dost fuk. Nevím, nějak celkově to nefunguje, nezábavné a místy přitažené za vlasy.

plakát

Boku no Hero Academia (2016) (seriál) 

Ze začátku jsem si říkala, že je to šílená ujeťárna a nechápala to vysoké hodnocení. Pak jsem ale první serii zhltla a hodnotím taktéž. Je to plné nadsázky i sebeparodií, ale i vážných a hlubších témat, což z celého seriálu dělá krásně vyváženou záležitost. Dokonce se i oblíbené charaktery nakonec vylouply, což mi ze začátku přišlo až nemožné.  PS: Shigaraki je fakt zástupcem typického creepy pojetí, které dokážou jen Japonci.

plakát

Boku no Hero Academia - Season 2 (2017) (série) 

Za mě super stejně jako jednička. Skvělá práce s postavami a jejich vývojem charakterů a dostávají tu prostor i vedlejší spolužáci, což přináší další novinky. Temná stránka na pozadí pak krásně vyvažuje sebeparodické sklony tohoto anime :)