Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Dawsonův svět

Dawsonův svět (1998)

Když mi bylo tak 8 a sestra se někdy chtěla na Dawsona podívat, byla jsem naštvaná. Jasně věděla jsem kdo je kdo, o co tam jde, ale stejně jsem se raději koukla na něco jiného. Když pak Dawsona opakovali znovu, já nevim bylo mi asi 12-13 let už jsem to hltala. Oblíbila jsem si tam postavy, děj, všechno, ale tomuto seriálu jsem úplně propadla až když dávali poslední sérii(6 série) v televizi. Tenkrát jsem nevynechala snad ani jedinej díl. A nechápala jsem, jak jsem kdysi to mohla přát Dawsonovi a Joey, protože jsem se úplně zbláznila do Paceyho :) U posledního dílu jsem se rozbrečela, jako nevim co. No a teď, už jsem spokojená, seriál mám na DVD a miluju ho, jednim slovem prostě miluju!

24 hodin

24 hodin (2001)

Seriál si mě získal od samého počátku a nadšení mi zůstalo do současnosti. Nikdo mě v těch 10 letech nechápal. Stále se mě ptali, co se mi na tom líbí? Já jim nikdy nemohla zcela odpovědět. Hltala jsem každý díl. Každá série byla super. A teď v 17 letech se seriálu stále držím. Jsem holka a líbí se mi seriál 24 hodin. Vůbec se za to nestydím! Jen mě moc mrzí, že tady v Česku jsme se nedočkali konce tohoto seriálu. Teda zatim. Musím doufat, že 6- 8 sérii brzy dodají. No a nakonec hodnocení mluví zcela za mě.

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Skvěle vymyšlený seriál. Přiznávám, chvilkami jsem se dokázala v ději ztratit a hlavně v pochopení toho času. Ale samozřejmě bych to nebyla já, kdybych se brzy nevzpamatovala. Myslím, že udělali dobře, když si řekli 6 sérií a pak dost! Lidé se tak nemuseli strachovat z nudného pokračování. Celých 6 sezon bylo prima. Některé byly samozřejmě horší, ale nikdy to nespadlo tak, abych se na seriál přestala dívat.

Sedmé nebe

Sedmé nebe (1996)

Můj druhý nejoblíbenější seriál, jaký jsem kdy viděla. Vychutnávala jsem si každou sérii, kdy děti Camdenových rostly. Z roztomilé kudrnaté pětileté Ruthie se stala krásná dívka se svojí hlavou. Ze skromného Simona se stal kluk na ženění, z přecitlivělé 12 leté Lucy s dobrým srdcem se stala úžasná mamina a manželka a stala se tím, kým vždy byla- oporou a láskyplnou pomocí pro všechny lidi. Samozřejmě je tu Mary, dívka se spoustou problémy, neshodami v rodině, ale nakonec i ona dospěla. Matt, nejdříve mladý s plno sny, nakonec výborný doktor, který je odhodlaný postarat se o svoji rodinu. A nezapomeňme na milá dvojčátka Sam a David :) Ale nejde tu jen o děti, zaujal mě celý děj seriálu. Probíralo se zde nejen rodičovství, dospívání, lásky a takové normální věci , které jsou v každém seriálu. Spousta dílů byla věnovaná důležitým věcem, důležitým problémům země, dokonce i celého světa. A to každý seriál nenabízí.

Upíří deníky

Upíří deníky (2009)

V poslední době velmi oblíbený seriál. Opravdu jsem nevěřila, že mě tak chytne. Teď se očekává 3 série a já doufám, že bude alespon tak dobrá, jako ty předtím. Nemůžu to ohodnotit jinak než 5*, zatím nemám důvod, proč hodnocení snižovat. Upíři teď prostě ovládli svět :)

Divoký anděl

Divoký anděl (1998)

U mě naprostá jednička. Pro mě to byla úplně první telenovela, kterou moje oko spatřilo. Od té doby jsem jim zcela propadla. Takže už od 6 let jsem si oblíbila Naty jako Cholito, moji bláznivou a střelenou Mili.

Chůva k pohledání

Chůva k pohledání (1993)

Hrozně odpočinkový seriál, který každým rokem opakování tohoto seriálu více a více získal moji oblibu. Skvělé výkony herců, zejména Fran a sluha Niels. Ty jsou nezapomenutelní pro tento seriál.

Taková normální rodinka

Taková normální rodinka (1971)

Ta nejlepší česká seriálová klasika co znám. Tento seriál znám úplně nazpaměť, každý dialog. Skvělé zastoupení zaručuje skvělé výkony. Prostě paráda.

Zamilovaná

Zamilovaná (2000)

Jedna z mých nejoblíbenějších. Fiore a její rodiče :D Pak Andrés, velmi přitažlivý muž a další postavy se svýma příběhama, co přinutí podívat se člověka dál.