Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (1 136)

plakát

Sedmero krkavců (2015) 

Po dlouhé době opravdu moc krásná pohádka, která měla hlavu a patu a výborné herce. Škoda, že si jí Prima nenechala na Vánoce.

plakát

To byl zítra flám 2 (2015) 

Jednička mě ještě jakž takž zaujala, ale dvojka už opravdu nemá co nabídnout a bylo to celkem utrpení, dokoukat film do konce.

plakát

Kryptoanalytik (2011) (TV film) 

Jako doplněk k filmu Kód Enigmy - proč ne, ale jinak mě film nijak zvlášť nezaujal.

plakát

Unexpected (2015) odpad!

Bohužel tenhle snímek má smůlu, že jsem ho viděl bezprostředně po tom, co jsem byl odpálen pětihvězdičkovým Dope. Celý děj, i když byl krátký, tak se neskutečně táhl, téma mě vůbec neoslovilo, stejně tak herci. Úvod byl opravdu hodně zdlouhavý a než se celý film pořádně rozeběhl, v podstatě byl jeho konec. Tohle jsem opravdu nemusel vidět.

plakát

Matroš (2015) 

Trvalo to skoro tři dlouhé měsíce, než jsem konečně narazil na nějakou pořádnou filmovou pecku. Tenhle film mě doopravdy dostal a bavil mě od začátku do konce. Byl přesně podle mého gusta a užil jsem si ho od první do poslední minuty. Skvělý děj a parádně vymyšlený nevšední příběh. Výborně vybraní herci (od těch hlavních až po ty vedlejší). Přidejte k tomu parádní kostýmy (90. léta hip hopu byla fakt cool!!) a jeden z nejlepších soundtracků vůbec, co jsem ve filmech slyšel a máte z toho 4 hvězdičky jak vyšité. K té páté mě neobvykle přemluvila až závěrečná scéna před titulky. Nechci spoilerovat, ale byl to fakt nářez! :))

plakát

Sin City - město hříchu (2005) 

VÝZVA NA ROK 2015: Tak k tomuhle filmu jsem se odhodlával snad nejdéle ze všech. Nějak mě k němu nikdy nic netáhlo, ba naopak, spíše mě odrazovalo to černobílé zpracování, ze kterého jsem měl trochu strach. A moje obavy se potvrdily, to zpracování mi prostě úplně nesedlo, stejně tak i některé minihistorky. Naopak z některých sem byl jak přikovaný a hltal je bez nádechu. Stejně tak jsem byl nadšený z té plejády hvězdných jmen, které jsem si (tím, že jsem film viděl až 10 let po jeho vydání) ihned spojil s nějakými jejich dalšími rolemi. Sečteno podtrženo - jsem rád, že jsem tento film viděl a rozšířil si obzory, ale znovu bych si ho už určitě nepustil.

plakát

Hrdina Max (2015) 

Ztotožňuji se s tamní většinou komentujících, kteří mají stejný problém se zavádějícím trailerem a obsahem filmu. Očekával jsem o něco serióznější snímek, který se bude více věnovat tématice služby psů v armádě. Bohužel ale (jak mě mohlo napadnout už z popisku dobrodružný/rodinný) se jedná spíše o tuctovou rodinnou podívanou, nepřináší vůbec nic nového, děj je ohraný místy až otravný a přibližně po 1/4 filmu už všichni moc dobře víme, jak to dopadne. Je to škoda, každopádně jsem pejskař, takže pod tři nejdu.

plakát

Jumanji (1995) 

Z nostalgie jsem musel přidat ještě jednu hvězdu. Pokaždé, když se to objeví v televizi, tak to upoutá mou pozornost a film hltám, jak kdybych ho viděl poprvé.

plakát

Pixely (2015) 

Povedený nápad z kraťasu přetavený v celovečerní film. Bohužel se mi nedostalo tolik tíženého wow faktoru, který jsem očekával, přestože herecké obsazení bylo trefné a pár džouků z klasických videoher bylo opravdu podařených.

plakát

Doc of the Dead (2014) 

Rád se čas od času přiučím něčemu novému a rozšířím si obzory, proto často vyhledávám tyhle nevšední dokumenty o věcech, lidech, povoláních a nebo právě žánrech filmu, o kterých toho moc nevím. Pro fanoušky zombie filmu určitě povinnost, pro ostatní (jako jsem třeba já) zajímavé zpestření.