Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (1 136)

plakát

Black Panther (2018) 

I přesto, že to byl můj první zážitek s perfektního Gold Classu a i přesto, že soundtrack byl perfektní, celý film se tak nějak prapodivně táhl. Za mě filmově spíše zklamání, ale GC byl super zážitek.

plakát

Prezident Blaník (2018) 

Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí, vy čuráci :))

plakát

Kráska a zvíře (2017) 

Moc hezky natočené a se zajímavým novým twistem. Emma je nádherná! Jediné, co mi jako vždy vadí a kazí celý dojem, jsou muzikálové části, které mne nutily přeskakovat děj, protože je prostě ze srdce nesnáším.

plakát

Zmenšování (2017) 

Chce se mi říci "jak na nový rok, tak po celý rok". Je pravda, že v roce 2017 jsem filmy hodně zanedbával a to se podepsalo také na mém počtu hodnocení (k ročnímu shrnutí jsem se ještě nedostal, ale ty počty budou opravdu prachbídné) a tak doufám, že rok 2018 bude lepším a že tato první vlaštovka mi to pomyslné "filmové jaro" udělá. Nicméně zpátky k filmu, čisté 4 hvězdy to nejsou, ale Zmenšování jsem si opravdu nad míru užil. Spousta vtipných scén, zajímavý nápad a myšlenka. Vytknul bych snad jen tři věci - první je stopáž (2h15m už bylo celkem dost) a místy se děj trošku táhl, druhou věcí byl na mě až moc často se objevující "eko-bullshit" odkaz a třetím je konec - ten se tak prostě nějak stal, aniž by to někdo čekal a měl nějaké vysvětlení, jen jsem tak nevěřícně zůstal sedět a divil se, jestli to je jako už opravdu všechno.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Ale jó, po těch otřesných předigitalizovaných pohádkách minulých let tohle bylo po dlouhé době příjemné, koukatelné a místy i vtipné. Trojan s Dvořákem se skvěle doplňovali, jen nechápu ty pár-minutový naprosto zbytečný camea Žilkový, Osvaldový, Horáčka a Bílý. To mi hodně zkazilo celkový dojem z pohádky.

plakát

Zabiják & bodyguard (2017) 

Deadpool a Sam L. Jackson byli perfektní dvojka. Parádní a nevšední děj doplněný spoustou akce a bezkonkurenčních vtipů. Jednoduchá zápletka, která ale překvapivě bez problémů udrží pozornost. Chystal jsem se na 4*, ale poslední půlhodinka má fakt koule!

plakát

La La Land (2016) odpad!

Sorry yakko, ale já prostě muzikály nemusím. Chtěl jsem tomu dát šanci a alespoň to zkusit, ale fakt se to nedalo. Může to být sebelepší oscarovej trhák, ale jak mi někdo do děje začne každejch pět minut zpívat, tak mi prostě vstávaj chlupy hrůzou, ať už je to animovaný nebo hraný.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Marvel: 1, DC: 0. Bitvu komiksových novinek, které jsem měl díky čsfd promítání možnost vidět, vyhrál na plné čáře Thor. Bohužel Justice League pro mě byla až moc natažená a místy jsem se fakt nudil (na rozdíl od Thora, který byl jedna velká jízda od začátku do konce). K tomu navíc neskutečně odfláknutý konec. Pokud bych měl hledat nějaká pozitiva, tak by to bylo asi celkem dost akce a hlavně Barry (Flash), který mě bavil jaxviňa!

plakát

Ochránci (2017) 

Řekněme, že se jedná o takové béčkové až céčkové "CYKA Avengers". Příběh je totálně jalovej, stejně jako herci.

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

EPIC! Přesně to, co jsem potřeboval vidět. Nový Thor mi neskutečně zvedl náladu. Pravda, že tahle smršť hlášek a vtipných scén v kombinaci s perfektním soundtrackem okořeněná "špetkou" epický akce nemusí sednout každému, ale já se fakt po dlouhé době u filmu opět bavil a užil jsem si ho. Nejsem žádný Marvelovský freak, takže fakt nehodlám hledat souvislosti mezi postavami a zda to celý dávalo nebo nedávalo smysl. Za mě za pět!