Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Zrození Planety opic

Zrození Planety opic (2011)

Jestli to takhle půjde dál, tak herci můžou dát sbohem a šáteček! Naprosto úžasná a dokonalá grafika! James Franco, zpočátku hlavní hrdina, šel posléze (cca kolem poloviny filmu) naprosto do ústraní před Caesarem. Popravdě jsem se bál, jak tohle všechno dopadne. Sami víte, jak z kopce to jde s filmy, které za sebou mají již tolik pokračování a dílů. Toto je unikát. Jehla v kupce sena. Byl jsem naprosto uchvácen! Po slovech "No!" a "Caesar is home" mě mrazí ještě teď. Konec sice strohý, ale je jasné, že si autoři nechávají otevřená vrátka na minimálně jedno dvě pokračování. Já pro ně mám jediný vzkaz - SEM S TÍM!

Deadpool

Deadpool (2016)

Můj první 4DX zážitek! Nejsem si úplně jistý, zda se k tomuto filmu 4DX vyloženě hodilo, ale já si to užíval. Deadpool mi naložil přesně to, co jsem očekával a ještě mnohem více. Bavil jsem se už od úvodních titulků a zábava trvala po celý film, bez jakéhokoliv slepého nebo slabšího místa, až po závěrečnou "županovou" potitulkovou scénu. Film plný černého humoru, parodie, skvělých hlášek a akce. Big up Ryanu Reynoldsovi, role mu sedla jak prdel na hrnec!

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Skvělý film s výbornými hereckými výkony hlavní dvojce. Oceňuji, že to vznikalo ve Francii a ústřední dvojice nebyla vybírána z nějaký hollywoodských legend a hvězd, dává to filmu úplně jiný nádech. Velká spokojenost! Jeden z filmů, ke kterým se vždy rád vrátím.

Lhář, lhář

Lhář, lhář (1997)

Jim Carrey, co dodat? To je zosobněná komedie! Ani u tohoto filmu mne nezklamal. Zde, jako i u každého Carreyovského filmu doporučuji původní znění s případnými cz titulky! Dabovaný Carrey prostě není ten pravý Carrey, neužijete si jeho vytříbených skřeků, xichtů a podobných vylomenin. Co se týče děje: právník, věčný lhář, ze kterého se ze dne na den stane pomocí synova narozeninového přání "stroj na pravdu" - z toho samozřejmě pramení neuvěřitelná škála vtipných scének. Počínaje tou ve výtahu, přes modré pero až po sebedestrukci na záchodcích.

Chyť mě, když to dokážeš

Chyť mě, když to dokážeš (2002)

Velký Gatsby, Vlk z Wall Street, Titanic nebo Muž se železnou maskou - tam všude (a nepochybně i v mnoha dalších filmech) Leonardo DiCaprio exceloval. Ale mě vždy zůstane v paměti jako floutek Frank v tomto filmu. Často na něj zapomenu, ale vždy, když běží v televizi, ho hltám jako bych ho viděl poprvé. No nic, jdu si pro tento snímek udělat místo v oblíbených.

Ocelová pěst

Ocelová pěst (2011)

Představte si bandu Optimusů primů, jak se řežou ve stylu Rockyho. Těšil jsem se, hodně jsem se těšil na tenhle snímek! Možná si to 5* nezaslouží, ale já byl prostě nadšenej. Ty dvě hodiny utekly jako voda, příjemní herci, akční scény jsem fakt prožíval. Jediné co mi vadilo byl ten dokola omýlaný stereotyp v podobě "otec se snaží zpátky získat syna, na kterého se po narození vybodl".

Lepší už to nebude

Lepší už to nebude (1997)

"Seznamte se: servírka Carol, teplouš Simon" Ach bože, jak já ten film miluju! :D Když se chci fakt zasmát, tohle je zaručený recept. Skvělé herecké výkony!

The Bronze

The Bronze (2015)

DING DING DING! Nechci předbíhat, ale myslím, že tu máme prozatímního favorita na můj nejlepší film tohoto roku. Od tohoto filmu jsem nečekal absolutně nic, narazil jsem na něj úplnou náhodou a nezjišťoval jsem si o něm naprosto žádné informace. Proto jsem byl velice mile překvapen a současně zaskočen, když se před mými zraky objevila Melissa Rauch (všemi moc dobře známá jako Bernadette z TBBT), jak skoro každou druhou větu kleje a sype ze sebe stírací hlášky. Film byl svižný, zábavný a celou dobu ho Melissa neskutečně táhla a já se bavil od začátku až do konce a u některých scén jsem opravdu zůstával s hubou dokořán - představte si, jako byste Sheldona viděli třeba jako Allana v Pařbě ve Vegas :D Opravdu úžasný, šílený, zábavný film s naprosto bravurně zahranou hlavní rolí. Po dlouhé době jsem nějakým filmem takto příjemně zaskočen.