Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Oblíbené seriály (9)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Geniální sitcom/seriál, který se okamžitě stal mým nejoblíbenějším. Láska na první shlédnutí, víc k tomu nemám co dodat! :))

Pokémon

Pokémon (1997)

Já vás fakt nechápu. Pokud má někdo právoplatný důvod dát tomuhle "odpad" tak to jsou jedině uživatelé, kteří kolem roku 1998 (respektive v roce, kdy vysílali Pokémony na Nově) měli malé ratolesti, které na to koukaly. V tom případě bych odpad chápal. Je mi jasný, že věková skupina 18+ by radši koukala na redtube, než na nějaký Pokémony a že nejspíš oni jsou těmi, kdo ty odpady solí jeden za druhým. Že jim to přijde stupidní, bez děje, s opakující se zápletkou, vymazávání mozků. Ale vzpamatujte se! A vzpomeňte si, jak jste na to každej vejkend čekali, jak na smilování boží. Nařizovali si budíky na půl 6 ráno. Kupovali si hrací karty, pexeso, žvejkačky, samolepky, trička, PC hry a já nevim co všechno. Kdo z mrňousů neměl něco s Pokémonem, tak byl prostě OUT! Tohle taky není určený pro vás, je to pro ty malý. Který nezajímá, jestli tam je složitá zápletka a děj. Ty jsou šťastný, že Pikaču a spol. pokaždý vyhraje, že Ash chytne dalšího Pokémona. Nevadí jim 3minutovej monolog typu "pika-pi, pikaču, čar-čar-čarmander". Kdyby jim to vadilo, tak z toho nebude takovejhle celosvětovej fenomén, parchanti nebudou skákat z baráků a rodiče by nemuseli vyhazovat majland za všehcno možný, co má v názvu "Pokémon". Já jsem si teď zpětně zkoukl asi 16 dílů a musím říct, že to má pořád něco do sebe. A pořád mě to baví - sice ne stejně jako v dětství, to sem to žral jak blááázen - ale u 16. dílu skončit nehodlám a aspoň tu první sérku (asi 83 dílů), kde je zatim "jen" 150 těch základních potvor určitě zkouknu. Neříkám že je to super TOP seriál, že nic lepšího na světě není, ale přiznejte si to, kdyby to měl být "právoplatný odpad" tak to nevyvolá takovýhle boom. Pro mě to je prostě DĚTSTVÍ.

Oz

Oz (1997)

Uff..byla to dlouhá doba, odhaduji tak rok, rok a půl, než jsem tenhle diamant mezi seriály dokoukal. Oz totiž není ten typ seriálu, který byste zhltli za pár volných večerů - aspoň já to tak neměl. Někdy jsem měl i měsícovou pauzu, než jsem na něj "dostal chuť" jindy jsem zase dal 6 dílů za sebou. Sestra Peter Marie, Keller, Beecher, Busmalis, Reebadow, Shillinger, Adebisi, bratři O'Reilyové, McManus, Glyn a mnoho a mnoho dalších. Co postava, to v podstatě hlavní hrdina a skvělý herecký výkon. Když už jste si mysleli, že víte všechno a nemůžete nic očekávat, přišla nová postava, nový vězeň, dozorce. Když jste si mysleli, že někdo nepřežije ani den, vydržel třeba celou sérii a pak, když to čekáte nejméně.... Jedno překvapení za druhým. Perfektní psychologický rozvoj postav. A pokud jste se někdy ztráceli nebo potřebovali menší rekapitulaci, případně jen porozumět souvislostem v jednotlivých dílech, vždy tu pro vás byl Augustus Hill, tajemný "nevýrazný" vězeň na vozíku, který nás provázel díl co díl - to jsem velice ocenil. Jsem hrdý na to, že jsem měl možnost tenhle neobyčejný seriál vidět a lhal bych, kdybych řekl, že mne nepoznamenal.

Idiot na cestách

Idiot na cestách (2010)

Další parádní nevšední Tv-show! Ve zkratce bych to popsal jako "Cestománie trošku jinak". A tím "trošku" myslím, že je to mnohonásobně vtipnější a odvážnější. Především díky perfektnímu Karlu Pilkingtonovi a jeho neskutečným hláškám. Ale není divu, někdy na něj Ricky a Stephen vymyslí opravdu slušné podpásovky. Každopádně asi nejzábavnější pořad o cestování, který jsem zatím viděl - a nemyslete si, že když to je ulítlé a vtipné, že to ztrácí vzdělávací hodnotu. Zaryté cestovatele jistě potěší, že Karl opravdu navštíví mnoho zajímavých míst a procestuje nesčetně mnoho různorodých krajin. Cestování tu opravdu nejde do pozadí, spíše se krásně prolíná se zábavnými vložkami. Edit: Po druhé sérii přidávám pátou hvězdu. Jen málo seriálů/filmů mě dokáže rozesmát tak, jako Karl! :D

Fresh Prince

Fresh Prince (1990)

Staré, ale stále dobré. Momentálně plním resty a koukám na všechny série v původním znění. Will Smith je v tomto seriálu prostě úžasnej! Jeho hlášky, skřeky a scénky mě díl co díl dostávají do kolen. A co teprv bloopers na konci každého dílu :))

Haló, tady Indie

Haló, tady Indie (2010)

Velmi nadějný nový (pro mě) seriál, který nejspíš zařadím mezi mé pravidelné pokoukáníčko. Prodej srandovních předmětů přímo vybízí k nejrůznějším prankům, kterých je sice pomálu, ale Todd se svými podřízenými mi naservíruje stejně i tak mnoho vtipných situací. PS: Gupta je strašný hovado :D

Znalec psí duše

Znalec psí duše (2004)

Svůj život si už bez psího společníka ani nedokážu představit. Své psy miluji nadevše a oni mi tuto laskavost vřele a s radostí oplácejí. Tenhle seriál se mi hodně líbí. Vůbec se tu netlačí na pilu a netváří se vůbec "tv pořadově" či stylem "reality show", toho si vážím. Cesar je opravdu odborník na slovo vzatý a poradí si s nejrůznějšími druhy psů a jejich problémy v podstatě v řádech desítek minut ( i když majitelé to se psem mnohokrát už vzdali a mnozí jiní odborníci si s ním nevěděli rady). Většina psích problémů/špatných zvyků totiž pramení právě z jejich majitelů, ač se to zdá neuvěřitelné. Nejvíce si cením toho, že mi tento pořad opravdu dal něco do života a naučil mě novým věcem týkajících se chování a vztahu k našim čtyřnohým miláčkům. Už se nemůžu dočkat, až některé finty a rady aplikuji na tom mém zvěřinci. Mám totiž tu čest vlastnit mimo dvou vzorných taky jednoho "nenapravitelného" hyperaktivního hafana. :D

Atypický

Atypický (2017)

Opravdu úžasný seriál, který si mne získal hned od prvního dílu. Mezi první a druhou sérií jsem měl celkem dlouhou odmlku, nicméně obě série jsem vždy shodně sloupnul jako malinu za jedno odpoledne. Perfektně a humorně nasvětlená problematika světa těch, kteří to v životě nemají zrovna jednoduché.