Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (49)

plakát

Potvora (2016) (seriál) 

Můj nejoblíbenější seriál poslední doby. Trochu mi místy připomínal Mirandu, ale Fleabag je mnohem vulgárnější, sarkastičtější a o něco více orientovaný na sex. Takže bych možná řekla trochu realističtější. :-) Phoebe Waller-Bridge je famózní a naprosto jsem neočekávala, kam až první série může vygradovat. Druhá série byla snad ještě větší jízda (pro mě i mnohem více emotivní), zvláště pak, když přijde na scénu Andrew Scott aka Hot Priest. Zakončení celého seriálu realistické, smutné a zároveň trochu veselé... No, bude se mi stýskat!

plakát

Všechno, všude, najednou (2022) 

Čekala jsem něco víc logickýho a propracovanýho (ve smyslu cestování časem, popis přeskakování do jiných dimenzí atd.), ale zklamaná jsem jen trochu. Scény s Raccacooniem mi to vynahradily.

plakát

Ono (2022) 

Ten začátek se mi zdál jak nějaký nízkorozpočtový TV film, měla jsem sto chutí to vypnout. Pak se to ale rozjelo a učitě stojí za to si na to počkat. A jak už bylo řečeno, je to takový bizár, že děj snad ani nejde odhadovat. :)

plakát

Vlajka smrti (2022) (seriál) 

Pomalý rozjezd, ale jsem ráda, že jsem to po prvních dvou dílech nevzdala. Taika Waititi je prostě boží. :)

plakát

Nikdo (2021) 

Odenkirk jako totální badass. Těšim se, až zapomenu o čem to bylo, a kouknu se znova. Po dlouhý době akčňák, co stojí za to.

plakát

Přátelé: Zase spolu (2021) (TV film) 

Škoda, mohla to být pecka, ale vlastně to byl dokument hrající na city a nic nového nepřinesl. Největší zážitek jsem měla z komentáře Jennifer Aniston k působení Brada Pitta v jednom díle. David Schwimmer: "And your fella, Brad" ... kouká na Jennifer... A ona: "Pitt came. Did one." Boží, to za to stálo.

plakát

Báječný svět shopaholiků (2009) 

To byl hrozně cheesy film, fakt. A takovej hloupoučkej. Ale nic jinýho jsem od něj ani nečekala, jako oddychovka se to dá. :-)

plakát

Jako v bavlnce (2020) 

Jeden z nejlepších filmů, co jsem za dlouhou dobu viděla. Konec byl bombastickej, a to většinou nad konci jinak dobrých filmů přivírám oči, protože je to překombinovaný shit. Tohle ne.

Ovládací panel
2 body