Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Zaříkávač koní

Zaříkávač koní (1998)

Další vynikající počin Roberta Redforda, který v tomto snímku už opravdu vyzrál. Mistrovsky postavený snímek s perfektním hereckým obsazením. Vývoj hlavních postav, city, morální štíty, emoce, citlivějším jedincům ukápne sem tam i slza. Navíc skvělá muzika Thomase Newmana - MY TOP TEN!!

Interstate 60

Interstate 60 (2002)

Vynikající scénář i režie, skvělý Gary Oldman si film vysloveně užíval - jako já a mladičký a nadějný James Marsden - skvělá kombinace, sedli si. My, kteří notoricky vyznáváme a ztotožňujeme se s filozofickou myšlenku, která se snímkem táhne a měla být stěžejním sdělením, jsme nemuseli přemýšlet nad dějěm, tzv. vo co go, jen se bavit. Parádní film! Nezaškatulkovatelný, doporučuji i náročnému divákovi.

Teorie všeho

Teorie všeho (2014)

Čím začít?Excelentnimi výkony herců, především hlavního hrdiny. Dechberouci kamera, režie i scénář. Příběh profesora Hawkinga je nejen kategorickym imperativem k MILUJ SVUJ ZIVOT,ale i lidským a poměrně obligatnim "Vstavej a jdi dal, mas na to ty jsi Král!" Mohlo by se zdát, ze snímek podle předlohy jeho života bude prvoplanovy trhak, ale nejspíše všeobecná povědomost o tomto mimořádném člověku není az tak velka-tím si vysvětluji i některe podhodnocene komentáře a jen 79%. Nicméně ikdyby pro nic jiného, tak pro mimořádně emocionální zážitek stoji za to vidět. U mne rozsiri žebříček top ten,možná i zamicha poradím.