Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Horor

Recenze (288)

plakát

Bůh masakru (2011) 

Po dlouhém váháním jsem se na film podíval a rozhodně jsem neprohloupil. Z počátku klidná a rozumná debata mezi rodiči se postupem času mění na slovní přestřelku hodnou těch nejjednodušších. Že šlo ze začátku o jejich syny a jejich incident jde brzy stranou a na řadu přichází celá řada nesouvisících věci. A nakonec to nejlepší - do vlasů si vjedou všichni.

plakát

Buranský masakr (2011) 

Vesnice degenerovaných buranů, kteří jen čekají na to, aby vás předvedli ve svojí show a přitom z vás zbylo co nejmíň. Ještě že takové hovada můžeme potkat jen ve filmu.

plakát

Call of Duty: Operation Kingfish (2011) 

Jako velký fanda Call of Duty ze začátku držící se tématikou 2.světové války až po teroristické Modern Warfare které je vyneseno téměř k dokonalosti nemohu hodnotit jinak. Nepamatuji se že bych někdy viděl tak skvělý fanouškoherní trailer jako je tento.

plakát

Černý čtvrtek, Janek Wisńiewski padl (2011) 

Tak tohle se Polákům vážně povedlo. Film rekonstruuje události ze čtvrtka 17. prosince 1970, kdy se zvedla vlna protestů kvůli zdražování potravin. Demonstrace se brzy změnila na boj o holý život, když se na dav lidí vrhla jak armáda, tak polská milice. Toho dne zahynulo celkem 18 lidí a přes 500 jich bylo zraněno. Film je navíc obohacen o autentické záběry z ulic plných demonstrantů, které přidávají filmu na síle. Rozhodně stojí za to vidět.

plakát

Drive (2011) 

Tak to je sklamání. Natěšen hodnocením (80%) jsem si film obstaral a s očekáváním si ho pustil, ale už po necelé hodině jsem začal film přetáčet. Celý film je o jednom rádoby frajírkovi, který pořád žužlá párátko, tváří se jak mistr světa a mluví jak retard (trvalo věčnost než na něco odpový). A těch pár lepších záběrů to už nezachrání. Jde vydět, že na hodnocení se vždy spoléhat nejde.

plakát

La cara oculta (2011) odpad!

Nemohu hodnotit jinak, protože sem film po 40ti minutách vypnul. Místo slibovaného a slušně hodnoceného hororu sem se dočkal akorát nudného milostného dramatu, slizkého dirigenta a naivní servírky.

plakát

Ledová apokalypsa (2011) (TV film) 

Klasický dvoudílný film, který sice neurazil ale ani nepobavil. Druhý díl jsem sice nedal celý, ale předpokládám, že fotřík najde rodinku a spolu odejdou někam na jih za teplem.

plakát

Milosrdná lvice (2011) (TV film) 

V parku Serengeti se každoročně koná migrační poutˇ za vodou a potravou, které se účastní na čtvrt milionu zeber a více než 1 milionu pakonů. Trasa měří přes 3 a půl tisíce km a tím se řadí mezi největší suchozemskou migrace na světě. Během pouti si musejí dávat pozor na tlupu hladových krokodýlů, lvů, gepardů a hyen.

plakát

Nezvratný osud 5 (2011) 

Nejlepší film ve 3D co jsem vyděl. Padající most a některé úmrtí vypadají velice dobře a někdy až moc blízko. A taky konec stoji za to.