Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Horor

Recenze (288)

plakát

Kameňák 4 (2013) 

Na úrovni předešlých třech částí, ale to se dalo čekat. Ale do kina by mě na to nedostal nikdo, možná kdyby zaplatili oni mě.

plakát

Kolonie (2013) 

Jestli máte rádi katastrofické filmy s prvky napětí a akce, tak je to film právě pro vás. Pravda sice je, že to není nic nového pod sluncem a podobných filmů už bylo natočeno opravdu dost. Ale přesto to má něco do sebe. Film nabízí klasický scénář co se stane, když začnou docházet potraviny a s ní i rozum. Nejhorší je, že by to tak skutečně bylo a v lidech by se projevilo zvíře, které máme všichni v sobě ukryté.

plakát

Mama (2013) 

Až na útesový konec kterým si mama pokazila své jinak brutální nástupy a vystupování nemám námitek. Film začíná excelovat v čase 1"20"06. Doporučuji jen s kvalitním zvukem (Cinestar)

plakát

Město nemrtvých (2013) odpad!

Po Seagalovy tady máme dalšího akčního hrdinu, který se nechal uvrtat do hororu. A stejně jako u prvního jmenovaného musím i tady dát odpad. Film s trapnýma zombie, roboty a stárnoucím Lungrenem, který běhá jako by si nadělal do gatí.

plakát

Noc zombie (2013) (TV film) 

Po delší době kvalitní zombie horor plný akce, slušných masek a jedné zombie novinky.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Ty americké Happyendy.... jak já je nesnáším. Jinak originální námět, příšery Kaiju jsou více než povedené Godzila z roku 1998 by jim mohla leda uhnout z cesty se staženým ocasem. Roboti Jaegers předvádějí skvělé efekty a při soubojích s Kaiju je to opravdová Sci-Fi podívaná.

plakát

Riddick (2013) 

Devět let po Kronice temna se Vin Diesel vrací v nejlepším díle pomyslné trilogie filmu Riddick. Monstra jsou zde v porovnání s černočernou tmou mnohem drsnější a věčný drsňák Vin předvádí co mu jde nejlíp, ubližovat jinym lidem:)

plakát

Sadako 3D 2 (2013) odpad!

Když jsem se dodíval na první díl, tak jsem si slíbil, že do dvojky už nepůjdu. Když jsem však na něj náhodu narazil, neodolal jsem a pustil si ho. A to byla chyba. Film je to beze strachu, napětí, pořádných lekaček a to u mě není horor. Nemysle jsem že to řeknu, ale zlatý první díl.