Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Horor

Recenze (288)

plakát

Lví král (2019) 

Dabing použity v osobě lví královny, kterému propůjčila hlas paní Veskrnova-Havlova, je naprosto příšerný! Kdykoliv začala ta lvice mluvit, úroveň filmu šla o třídu níž! Po vizuální stránce naprostá nádhera ikdyz jde jen o vykrádačku původní verze.

plakát

Pachuť pomsty (2014) 

První polovina filmu je asi o 100% lepší, než ta druhá. Udržet si celý film kvalitu a atmosféru první poloviny, mohla to být fakt jízda!

plakát

The Voice Česko Slovensko (2019) (pořad) odpad!

Ti porotci jsou vážně trapní. Každý čeká na někoho, kdo to zmáčkne jako první a když se nikdo nenajde, tak toho potom litují. Nejhorší hudební pořad u nás.

plakát

MOST! - Epizoda 4 (2019) (epizoda) 

Snědá ťíseň! Sýkorky už to lajkujou! Zatím nejlepší díl. Z toho Hofmann ještě něco bude. Jeho role mu sedí jak ušitá.

plakát

Sebelum Iblis Menjemput (2018) 

Sebelum Iblis Menjemput, volně přeloženo Lesní duch po Indonesku. Masky víc než povedené a některé scény opravdu lahůdka. Např. Vytahování kladiva z hlavy trhání obličeje nebo strašení pod postelí. Nebýt tolik bezmyšlenkovitého pobíhání a zbytečně uřvaných dialogu mohlo to být ještě lepší. Ale i tak se jedná o velmi povedený horor a těším se na další Timuv počin.

plakát

Stůj při mně (1986) 

Největším mínusem filmu je jeho délka. Nějakých 89 minut je opravdu málo, protože u takového filmu byste vydrželi sedět i dvě hodiny a víc. Opravdu krásný kousek.

plakát

Hry bez hranic (1965) (pořad) 

Ta úvodní znělka stejně jako celý pořad je i po tolika letech naprosto geniální. Attention! Pret! Pííísk.

plakát

Svět po Hitlerovi (2016) (TV film) 

Tomuto kolorovanému dokumentu a že sem jich viděl opravdu hodně, tleskám ve stoje. Tolik nových záběru, informací a skutečností o poválečné Evropě sem ještě neviděl. Bravo,bravo!