Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Horor

Recenze (288)

plakát

Tajemná Austrálie (2000) (TV film) 

Pro mě nejzajímavější byla asi zmínka o Black Mountain - hlavně kolem jejího vzniku. Od Mackerleho je to zatím nejlepší dokument, co jsem viděl.

plakát

Ve jménu otce (1993) 

Po atentátu IRA na hospodu v Guilfordu v roce 1974, při němž bylo pět mrtvých a několik desítek těžce raněných, byli ze zločinu obviněni a odsouzeni čtyři mladí lidé a sedm dalších obžalovaných (včetně dětí) dostalo vysoké tresty za spoluúčast. Až patnáct let po vyneseni rozsudku byla v odvolacími soudu pod tlakem veřejného mínění kauza zrušena... Pro představu http://xman.idnes.cz/ira-nespravedlive-vezneny-gerry-conlon-f0d-/xman-styl.aspx?c=A140624_115719_xman-styl_fro V závěrečných titulcích zazní - Žádný policista nebyl usvědčen ze zločinu....

plakát

Život je krásný (1946) 

Asi jeden z nejlepších vánočních filmů, jaký jsem kdy viděl.

plakát

Backcountry (2014) 

Tyhle filmy (nejlépe horory), které se odehrávají ve volné přírodě (lesy, hory, skály...) mají vždy potenciál. A tenhle není výjimkou. Ztracená dvojice, náhodný tajemný cizinec a běsnící medvěd zaručují slušnou podívanou. Určitě stojí za podívání.

plakát

SpongeBob ve filmu: Houba na suchu (2015) odpad!

Dokud se film odehrával pod mořem v Zátiší Bikin, tak to ještě docela šlo. Ale s přechodem na souš už to bylo nekoukatelné. Trapas.

plakát

Medvěd (1988) 

Mohlo to fungovat i líp, kdyby tak nehráli na city. Medvídě s noční můrou nebo medvěd, který se slituje nad lovcem? Běžte někam.

plakát

I tre volti del terrore (2004) 

66% - to si ze mě děláte srandu ne? Film je rozdělen na tři povídky, kde ani jedna nemá na víc než *, triky skoro žádné a jako celek to nefunguje vůbec. Ale plakát mají hezký.

plakát

Hledači pokladů na aukcích (2010) (pořad) 

Je to sice všechno dopředu připravené a sehrané. Všechny ty tajné otvory, překvapené výrazy, smlouvání o ceně a jiné zajímavosti, ale ten nápad, že ve staré krysami prožrané veteši najdete opravdový poklad je super! Možná i proto že já osobně už sem pár těch starých sklepů a skadišť prohledal (a našel pár zajímavých kousku) dávám 4 *

plakát

Pouta války (2004) 

Pouta války aneb obdoba evropského Ryana před kterým více než slušně obstojí. Nejlepší zpracování Korejské války vůbec. Silný, dojemný a perfektně zpracovaný snímek ve všech směrech.