Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (70)

plakát

Jídlo (1992) 

Skvělá pochoutka

plakát

Kassandra (1993) (seriál) odpad!

..du blit...

plakát

Klobouk plný deště (1973) (TV film) 

Vskutku velice kvalitní podívaná obzvláště v oné "hovnózní" době.Skvělé obsazení a výkony skvělých herců, děj znějící napnelizmem a ani chvilku nepolevující dramatičnost děje.

plakát

Král Ubu (1996) 

Pobavil mě Karel Roden -"Ty jedno tlusté hovnisko" :-D

plakát

Lásky jedné plavovlásky (1965) 

Snímek který se řadí do klasiky....mistrovsky ztvárněný obyčejný, lidský, nenatřený humour podávaný s akurátní dávkou spontánní trapnosti a špetkou úsměvného balíkovství... "....a von je blbej..."

plakát

Lepší pozdě nežli později (2003) 

Dobrá odpočinková komedie - typická Nicholsnovina plus skvělá Diane Keaton.Neřešit a jen se tak trochu nechat vsáknout.....:-)

plakát

Lidská stonožka (2009) 

Opět jedna vskutku hluboce prdelózní podívaná díky níž jsem mnohé pochopil....pominu-li pokus o jakési vybočení z klišé šílených vědcodoktorů s vizáží obvodného lekára pri ústrednom dome pionierov nelze upřít snahu o účast na historickém vývoji hororových snímečků pomocí jakési morbidní řiťomontáže. Smekaje před nevím zda v tomto případku lze použít pojem "úctyhodnými" ale budiž, výkony herců kteříž strávily mnoho času v cizích análech zůčastněných řiťolezců.Do mysli se však vkrádá neúprosně otázka, zda jim to vlastně vadilo?Ne, rozhodně zde a po shlédnutí tohoto díla ani nikde jinde nebudu polemizovati nad osobními a už vůbec ne intimními vztahy k rektálním krajinám jiných osob oněch herců....ale možná si užili....někteří.... Celkový výsledek však alespoň dle mého pohledu začíná i končí kdesi v ....

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2005) 

...i byl jsem onehdá přizván k sledování jakéhosi skvělého díla filmového....nic netušíc jsem usazen očekávaje skvělou a zajisté kvalitní podívanou zvesela vtipkoval s rodinkou a nálada byla více než pohodová....bylo mi chvilkami sice divné, že se nade mnou usadil netopýr, v dáli zavyl pes a úplněk skryly mraky....Nebohý stroječek televizní opocen se počal třásti v předtuše věcí následujících....ano, on to tušil...." I to nic, ono se to zlepší" chlácholil jsem se. Avšak marně...tik v levé půlce sílil a ošálit se nedá...Uzřel jsem obrazy nevídané...ona pičunda padajíc stylem "ala elegáno" s děštníčkem k matičce chodníku s výrazem nudícího se rybího pohlavního orgánu z čehož musí být každému jasno, že takto činní několikrát denně třeba když si chce skočit do apatyky pro "cukrýky" ...a bylo to poslední co mé zřivce přenesly do snímačů mého vědomí….peklo se otevřelo, svěrače řitní povolují – nejprv hřeje, potom chladí.... Když jsem byl probrán něžnými ranami uhelnou lopatou, uslyšel jsem tlumené hlasy „…už mrká….“ Ač nyní již bydlíme v povzdálí okolních obydlí, jistý J.K. se v domění počátku Armagedonu nejenže vzdal 50ti metráků briket ve svém sklípku ve prospěch domova svobodných matek ale i otevříc chlíveček se slovy " Tož sa zachraň aspoň ty Jožine" vypustiv pašíka statného v širé pole. Sám pak zcela nahý, odjel nákladním vlakem neznámo kam.... Nene...podobně hodnotné snímečky alespoň u mne způsobují skvělé noční můry které si plně užívám a těším se až za mnou zase v noci přijde ten průhledný pán.....

plakát

Můj vysvlečenej deník (2012) odpad!

Bože, kam až to klesá úroveň českého filmu...či snad už ani úrovně nemaje?Ať tak či tak má reakce na tento snímek počala vytím...mé zřivce uzřely jakýsi upocený shluk záběrů na pohybující se mátožné a silně afektující bytosti vyluzující zvláštní slovní seskupení dávající smysl snad jen mezigalaktickým nájezdníkům po řádné dávce plutónia...i zavyl jsem více - asparágusy počaly žloutnout a má pravá noha se začala cukat a výraz zdělující svému okolí zření věcí strašlivých počal se mi v obličej zjevovati...má choť počala spěšně přinášeti vědra s vodou...na chodbách byl slyšet dupot sousedů kteříž slyšíc prvé mé zvuky projevu jali se v šíleném cvalu překotně prchnouti v nejbližší restaurační zařízení a tam v klidu přečkat...Na obrazovce však následovalo děsivé defilé výjevů nepopsatelných - pokud se za herecké umění ponovu nepovažuje nesouvislé a bezduché mlekotání rádoby originálních "hereček"(opravdové herečky mi jistě mou troufalost prominou)a nakrucování se v jakýchsi rádoby přirozených pózách a o hlubším smyslu -pokud se zde vůbec o nějakém tom smyslu celkové této tragédie dá hovořiti.Během chvilky jsem již ležel zakousnuv v nejbližší dřevěnicovou končetinu stolíku nebohého a prstíků zatnuvších v tépychu...Nic platno, nepomohly ni prosby okolobydlících, zůstavších sousedů a jejich dítek zděšených - když zklamáni odcházely, leby jejich majíc sklopeny, dlaní křečovitě v zoufalém gestu zaťatých šeptaly "co jen s námi bude..." - platne zde nebyla ni laskavá domluva gumovou hadicí...Až voda, voděnka studená - přítelkyně spolehlivá - byl jsem jí vyveden z temnot a opět navrácen do této reality a urychleně odtažen na zadní dvorek kde ještě zabalen v onen výše jmenovaný peršan jsem byl ponechán ležíc "se vycukat"...Rozhodně jsem netušil co všechno film snese a k obsazení se není možno v slušných intecích vyjadřovat. Nemohu se zbavit lepkavého pocitu, že dnes stačí projít i náhodou před kamerou a již od druhého dne neřkuli ještě ten den k večeru je ona osoba oslovována a oslavována jako herečka, herec, pokud si slečinka nechtěně zívne tak i jako zpěvačka, spisovatelka, producent, režižérka - režižér zejména v bulvárních plátcích a různých snídaních na novách apod. Jakožto hvězdné célebrity pozbívající soudnosti následně čumí z kdejaké krabice sušenýho mlíka a oblažují nás všechny svými rádoby inteligentními výroky - výpotky místy proložené nablblým hihňáním či drsnými poznámkami.Nevím, co ještě kdy podobného zřím, jen si kladu otázku " Byla to jakási pomsta? Za co? Kdo je tajemný eM?