Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (360)

plakát

Bába z ledu (2017) 

Zuzana Kronerová vynikající. S ní tento film stál a padal - vlastně jen díky ní nepadl.

plakát

Čtyři slunce (2012) 

Film o lůzrech, o stejných jako jsem třeba já. Měla bych ho teda chápat, ale nedokázal mě scénáristicky ani herecky přesvědčit. Vlastně mi bylo jedno, co se tam komu stane. Nicméně silné momenty byly - když Véna rozbaloval dárek od matky, to mě hodně dojalo. A když pak Geislerová hledala u snídaně tisícovku, to mě hodně rozesmálo :-)

plakát

Parazit (2019) 

Začátek velmi zábavný, konec velmi rozpačitý. Velmi.

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Já auta vlastně ani tak moc ráda nemám. Tohle ale byla jízda, od které jsem se nedokázala odtrhnout. Ty 2,5 hodiny jsem v podstatě nedýchala. Příběh jsem neznala, kromě Enza Ferrariho (kterého hrál Tano Cariddi z Chobotnice - nepoznala jsem!) a Lee Iaccocy jsem neznala ani hlavní aktéry. Takže jsem fakt netušila o co půjde, jak se to bude vyvíjet a jak to dopadne. No, dopadlo, no...ráda se podívám ještě jednou. Naprosto strhující.

plakát

Starý páky (2009) 

Rodinná komedie, která stojí na hlavní herecké dvojce - Travoltovi a Williamsovi. Bez nich by bylo hodnocení o dost nižší, pokud bych to tedy s jiným obsazením vůbec dokoukala. Pobavilo - sice předvídatelný vývoj, předvídatelný konec, ale dost dobrej vtipů. Za mě tedy vede skautský tábor!

plakát

Top Gun (1986) 

Propagační film US Air Force. NIc mě tam nezaujalo. Příšerný dabing - Taťána Medvecká k Meg Ryan prostě nejde, jakkoliv je sama o sobě skvělá. Hezký soundtrack.

plakát

Ruská panenka (2019) (seriál) 

Neskutečně afektovaná herečka. Nerozdýchala jsem ji. Ani scénář mě nějak nazaujal. Vzdala jsem to po 3 dílech.

plakát

Studentka (1988) 

No mě to teda nechytlo. Sophie je krásná, a nesnesitelná. Žít bych s ní teda nechtěla :-) Jako vždy dokonalá hudba Vladimira Cosmy. A pěkný pohled, jak to vypadalo v Paříži v 80. letech.

plakát

První člověk (2018) 

Závěrečná půlhodina fantastická. Do té doby mě to nebralo, i když to samozřejmě popisovalo důležité momenty, které Armstronga formovaly. A že těch neúspěchů a tragédií bylo fakt hodně...Gosling mě moc nepřesvědčl, ale výkon Claire Foy v roli jeho ženy je za plný počet hvězd. Hudba hrozná.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Ano, jsem fanda jejich muziky. Proto mě to chytlo už od první minuty, a nepustilo až do konce. Geniálně zahrané. Kde vzali tak věrnou kopii Briana Maye? Byla jsem na odpoledním představení a v kinosále bylo docela dost teenagerů. Myslela jsem, že si spletli sál - že chtěli původně na pohádku, co se hrála vedle. Ale ne, šli programově na Freddieho :-) Užili si to. Stejně jako my ostatní diváci. Dlouho jsem nezažila, že jsme tam všichni seděli až do skončení závěrečných titulků. Asi to uvidím ještě několikrát.