Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (1 106)

plakát

Maximální turbulence (1999) odpad!

Rozmazlenej spratek se během chvilky stane neohroženým hrdinou. Céčkový film s déčkovým hereckým obsazením a efkovým režisérem.

plakát

Octopus 2 (2001) odpad!

Jsem na tom obdobně jako Jacinda, jenom s tím rozdílem, že začínám nesnášet autory i distributory obdobných snímků.

plakát

Invaze světů (2005) odpad!

Vtěchto filmech je kus "lidskosti". Jak si primitivní autoři představjí dobývání země mimozemšťany. Vycházejí z předpokladu, že mimozemšťané jsou stejné svině, jako lidi na Zemi. Autoři k těmto ukázkovým exemplářům lidstva zřějmě patří v první řadě. Jinak by nemohli natočit něco tak odpuzujícího.

plakát

Nebát se a nakrást (1999) 

I mistr tesař se občas utne. V daném případě se uťal mistr režisér. A pořádně. Takhle promarnit potenciál hereckých hvězd, to se hned tak nevidí. A tak za svůj herecký výkon si snad zaslouží alespoň jednu * Václav Postránecký s Janem Přeučilem.

plakát

Trhni si! (2006) 

Snímek se mi zase nezdá až tak špatný, jak to vypadá z jeho hodnocení, i když je to bezesporu pěkná ptákovina. Nicméně některé scény jsou k zasmání, ale to je slabá náplast za prohlídku ztraceného času. To velmi špatné hodnocení jde zřejmě na vrub nechvalné pověsti Paris Hilton.

plakát

Panika ve vzduchu (2002) odpad!

Málokdy dávám odpad, ale tento snímek si nic jiného nezaslouží. Teroristi musí chrochtat blahem, jak je jednoduché ovládnout letadlo bez toho, aby do něho nasadili sebevražedné komando. Pitomina na pitominu. Začíná to producentem, který dal peníze na takový nesmysl, pokračuje to režisérem, který to natočil a vrcholí to biografy a televizema, které takovéto snímky mají ve svém "repertoáru".

plakát

Jak ukrást Dagmaru (2001) 

Další důkaz úpadku české kinematografie. Těch důkazů ale tak přibývá, že to začíná být na pováženou. Natočit s celkem slušným hereckým obsazením něco tak primitivního, to je tedy výkon. Za tento pochybný výkon dávám jednu *.

plakát

Playgirls II (1995) 

Dvojka paradoxně nebylo horši něž jednička. I když je to strašná ptákovina, dávám celou jednu hvězdičku.

plakát

Teror na londýnském mostě (1985) (TV film) 

David Hasselhoff měl smůlu, že jsme tento snímek viděl později, než jeho "klenot" Pobřežní hlídku. Primitivní seladon, který neumí hrát, ale ženám se asi líbí.

plakát

Teror ve vlaku (2002) odpad!

Už si jaksi začínám zvykat, že Jean-Claude Van Damme se účastní natáčení kanálních snímků. Pro mě jako herec a osobnost už skončil dávno. A tak jen s klidným svědomím házím další jeho snímek do kanálu. Mrzní mě jenom jedno, že do toho kanálu nemohu hodit i ty, který nás těmito sračk...i krmí.