Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (172)

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Nikdy by mě nenapadlo, že by mě něco takového kdy bavilo. Když jsem vyděl plakát s Kloboučníkem (Johnny Depp) myslel jsem si, že to nebude nic moc. Ale jak se říká: Nesuď knihu podle obalu tak po shlédnutí filmu Alenka v říši divů tak jsem tomuto přísloví začal věřit. Alenka v říši divů mě velmi překvapila, ale i pobavila. Ale u Tima Burtona nic nového. Johnny Depp (Kloboučník) zahrál další humornou postavu. S filmem jsem byl spokojen a 4 hvězdičky má zasloužené.

plakát

Alois Nebel (2011) 

Musím především pochválit dobrou kreslenou animaci, ale i celý film, který mě velmi překvapil.

plakát

Arabela (1980) (seriál) 

Na tuhle pohádku jsem se díval už od nepaměti. A viděl jsem každý díl, který byl pro mě velmi napínavý. Václav Vorlíček známí Český režisér nestárnoucích pohádek a českých film opět zaslouží obdiv. Nejenom on, ale i Miloš Macourek, který hodně spolupracoval s Václavem Vorlíčkem. Dokázali ztvárnit nezapomenutelné filmy.

plakát

Auta (2006) 

Dobrý animovaný film o autech, u kterého bych nečekal, že mě bude bavit. Pro moje překvapení jsem zjistil, že film není tak hrozný jak jsem si myslel a momentálních 83% je zasloužených. U filmu Auta jsem se velmi pobavil a myslím, že film je velmi originální. Nejvíc se mi líbil konečný závod, který nemohl skončit nějak jinak. Filmu Auta dávám 5 hvězdiček, protože si myslím, že jsou zasloužené. A odpad si rozhodně nezaslouží.

plakát

Avatar (2009) 

Tento film jsem musel ohodnotin 5 hvězdičkami, protože je to oprávdový skvost a nezasloužísi, aby patřil do odpadu. Sám jsem vyděl film o filmu a musím před Jamesem Cameronem smeknout a i před celým jeho týmem. James Cameron nás opět překvapil Sci-Fi filmem kterému se jen tak něco nevyrovná. Obdivuje mě režisérova fantasie a také to, že dokázal napsat scénář sám. Zkrátka tento film je opravdu nádherné dílo Jamese Camerona a doufám, že i v pokračování Avaturů, bude stejně také úspešný.

plakát

Avatar: Stvoření Pandory (2010) (TV film) 

Dokonalý dokument, který popisuje natáčení filmu Avatar. Práce nejen s natáčením, ale i trénink herců. James Cameron měl opravdu výdrž a odhodlání natočit Avatara. Když se podíváme na Avatar (film) a Avatar: Stvoření Pandory tak si musíme všimnout, co měli herci na sobě, v jakém prostředí se natáčelo v reálu a jak je to ve filmu. Velké rozdíly tam jsou a Jamesu Cameronvi muselo dát hodně práce s psaní scénáře, ale i představivost jakou musel mít. Aby natočil film s dokonalými efekty.

plakát

AZ-kvíz (1997) (pořad) 

Vědomostní soutěž to je a mě velmi poučila, ale je to pořád dokola už od roku 1997 až to přestává ztrácet šťávu tedy až na otázky. Člověk, který se dostane do finále k bankomatu kde vyhraje 2100Kč tak nevím jestli se mu to vyplatilo, ale pořád lepší vyhrát něco než nic.

plakát

Barbar Conan (2011) 

Podle mého je to film, který se takřka povedl Marcusi Nispelovi. I když jsem čekal něco jiného a trochu víc. Na druhou stranu Marcus Nispel režíruje samé horory, které nejsou nic extra, takže jsem nemohl čekat nic dobrého. Pro mě velké zklamání. Každý ať si udělá názor sám já jenom říkám, že film za moc nestál. Sice to není žádný trhák, ale toto hodnocení si snad zaslouží. Časem uvidíme, jak jsi tento film oblíbím.

plakát

Bastardi (2010) 

Podle mého film za moc nestál, ale ukazuje na některou dnešní mládež. Ani nevím proč dávám 3 hvězdičky snad jenom proto, že jsem si uvědomil, že jsem se tak trochu choval, ale nebyl jsme velký bastard. Herecké obsazení no nemohl jsem čekat velké hvězdy, ale celkem v pořádku. Díky tomuto filmu jsem si uvědomil, jak jsem se choval, ale nyní jsme jiný člověk.

plakát

Bastardi 2 (2011) 

Na jedničku se dalo trochu dívat, ale na tohle těžko. Nevím, jestli byli někteří herci tak zoufalý, že vzali tohle. Např. Dejdar, že by v tomhle hrál? Myslel jsem, že má nějakou důstojnost, ovšem pochybuji o tom. Ale je dobré, že film nepatří mezi 300 nejhorších. Ovšem schyluje se k tomu .