Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Pořady (10)

Drtivá porážka

Drtivá porážka (2008)

Ze začátku jsem se tomu smál velmi dlouho. Bohužel později pády ztrácely na humoru a od 3 série to byla až moc drtivá porážka, že už to nebylo příliš k smíchu. Je to jen můj názor, ale drtivé pády mě po dlouhé době omrzely. 4 série Drtivé porážky byla na mě až moc drtivá. Nemohu říct, že jsem se nezasmál, ale ty pády byly katastrofální, ale přesto k popukání. Jinak dobré komentování Johna Hensona a Johna Andersona. A především vynikající překážky.

Faktor strachu

Faktor strachu (2001)

U tohoto pořadu jsem se málem pozvracel a to při nechutných úkolech jako například pojídání býčích penisů, nebo při jiných nechutných úkolech. Nevím, jestli se to těm lidem vyplatilo, když snědli něco opravdu nechutného a nakonec nic nevyhráli. S moderátorem Joe Roganem jsme spokojený a je daleko lepší než Britský moderátor Faktoru strachu. Opravdu nechutné úkoly pro (prasata). Napínavé to je a velmi obzvlášť když je vám někdo sympatický a výhru mu přejete. Jiné úkoly jako například vlézt do nádoby z hady nebo z aligátory to musí být horší. Lezení po něčem sice jsou nervy, ale pořád lepší než něco nechutného jíst.

Drtivá porážka

Drtivá porážka (2009)

Skvělá britská verze, u které není co dodat. Dokonalý komentář Richarda Hammonda.

Partička

Partička (2011)

Ze začátku jsem Partičku velmi odsuzoval neprávem, ale teď je to jeden z mých nejoblíbenějších pořadů. Velmi dobrý improvizační pořad.

Takešiho hrad

Takešiho hrad (1986)

Zasmál jsem se stejně jak při Drtivé porážce. Některé pády byli opravdu katastrofální, ale zábava byla dobrá. Ale jak jsem zmínil v Drtivé porážce, pády pomalu ztrácely na zábavě. Nemohu, ale říci, že jsem se nedíval nadále. Některé překážky, byly až trapné, ale přesto zábavné. Dávám 5 hvězdiček za dobré provedení a zábavu.

Uvolněte se, prosím

Uvolněte se, prosím (2004)

U tohoto jsem se zasmál trochu víc než u Show Jana Krause. Skvělá Talk-show s báječnými hosty. Trochu mě zaskočilo hodnocení. Čekal bych trochu víc, ale na druhou stranu když pohlédnu na některé díly tak omentálních 81% je přiměřených a zasloužených. U mě 5 hvězdiček jasně vede, protože jsem se velmi pobavil.