Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Snad nekonečná dávka humoru, která pobaví celou rodinu. Nemám slov okomentovat seriál, který je dokonalý. Všechny postavy a jmena jsou naprosto přesná. Viděl jsem skoro všechny díly Simpsonu a obdivuje mě, kde berou tu ispiraci humoru a mnoho dalšího. jediné co bych tomu vytkl jsou 20 až 22 serie, které se mi zdají troch méně humorné. Cival má pravdu, že zábavu nelze sypat věčně. Ale i tak byla zábava.

Přátelé

Přátelé (1994)

U seriálu Přátelé jsem se zasmál snad ze všeho nejvíc hned po Simpsonovích. Vynikající komediální seriál s báječnými herci, ke kterým přesně pasovaly jejich postavy. Dále také obdivuji český dabing, který je opravdu přesný k hercům. Poslední epizoda Přátelé dopadla nejlépe, bohužel je škoda, že to byla poslední epizoda a vše skončilo. Od první série až po desátou jsem si užil velkou zábavu, která stála zato.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Geniální seriál, který zaslouží vysoké hodnocení. Seriál mě nadchl a obdivuji také scénáristy, že dokázali napsat scénáře na složité téma. Nejlepší na tom to seriálu je to, že to je komediální seriál, který vás může naučit něco nového a zároveň pobaví.

Ovládací panel
4 body