Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (44)

plakát

Oddělen (2011) 

No a co, tak je to patetickej hnus, ale tak moc, až je to super. 4 hvězdy + 1 protože mám rád Brodyho. Hroznej film.

plakát

Umělec (2011) 

Jo, je pravda co se říká, musí se to vidět. Je to doják. A díky tomu, že je to němý a černobílý, jsem měl po dlouhý době takovej příjemnej pocit, že se koukám na opravdovej film.

plakát

Never Mind the Buzzcocks (1996) (pořad) 

Uctívám Simona Amstella, největšího fanouška skupiny Blue. Trojice Amstell, Jupitus, Fielding je už teď legendární (nic proti Baileymu, miluju ho, ale Noel "transsexuální-goth-posedlej-módou" Fielding, prostě posunul humor v pořadu na vyšší level)

plakát

Černobílý svět (2011) 

Ta dá da da - ta - ta da. Yeah, Blues baby. Good Night White Pride vole.

plakát

Nejlepší film, jaký byl kdy prodán (2011) 

Chudák Morgan, chce natočit pěknej dokument o tom, jak se prodává film a zase mu z toho vyjde satira. Hahahahahaha. No nic. Tenhle chlap je šílenec. Krásná ukázka naší doby. A neskutečná sranda. Doporučuju....všem!

plakát

Banksy: Exit Through the Gift Shop (2010) 

Geniální, vtipný, k zamyšlení. Obdivuju Street Art v jakýkoliv formě. Žeru Banksyho věci, a teď když je z něj i filmař, řadim si ho hned vedle Basquiata. Plnej počet!

plakát

Mighty Boosh Live, The (2006) 

Seriál na speedu. Hoši si na pódiu dovolí dělat a říkat věci, který jim do televize nepustí. A taky to tak vypadá. Vince je divnější, Howard depresivnější, Naboo záhadnější, Fossil úchylnější a Bollo ukecanější. Tahle show se musí vidět. Učitě jsem to viděl už tak dvacetkrát a ještě se mi nestalo, že bych se nesmál.

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Woody mi zase vyrazil dech. Už jsem si nemyslel že to ještě dokáže. No a co že jeho filmy jsou všechny přes kopírák, já mu to pořád žeru, a když do toho ještě přihodí Paříž let dvacátých a kopu umělců popíjejících alkohol, tak je to jasně za plnej počet!

plakát

Lemmy Forever (2010) 

"Seru na Keitha Richardse! I všechny ostatní parchanty, kteří přežili 60. léta a teď lítaji v soukromých tryskáčích, žijou z úspěchů v minulosti a šukaj supermodelky v nejdražších hotelech v Paříži. Víš co dělal Lemmy před chvílí? U Danielse s colou složil další album." Jo, myslim že Grohl ho vystihl nejlíp. Poslední žijící rockstar, opravdovej titán. Máš to za plnej počet Lemmy!

plakát

Pán času (2005) (seriál) 

Mě na to sci-fi moc neužije, ale tenhle Doktor, je fakt frajer. Na konci každýho dílu zůstávám čumět s otevřenou hubou, každej díl by opravdu vydal na samostatnej film. Hlavně se nenechat odradit prvníma epizodama, ty mě občas vysloveně nudili, ale jakmile v druhý řadě nastoupí na scénu Mr. Tennant, tak to dostane koule, ten chlap je fakt Pan herec. Sranda, emoce, dokonalý scénáře, jeden z nejlepších seriálů ever. Fakt! Pátá a šestá řada mi sice přijde už zbytečně moc zamotaná, ale Matt Smith je aspoň fakt vtipnej a Karen Gillian je nádherná.