Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (44)

plakát

Umělec (2011) 

Jo, je pravda co se říká, musí se to vidět. Je to doják. A díky tomu, že je to němý a černobílý, jsem měl po dlouhý době takovej příjemnej pocit, že se koukám na opravdovej film.

plakát

Dokonalý smysl (2011) 

Slušný emíčko no. Nezvykle "pozitivní" apokalyptickej film. I když lidstvo přijde prakticky o všechno (nejspíš vlastní vinou), pořád máme jeden druhýho. Poselství je jasný. Podle mě to má dost blízko k plnýmu počtu, něco tam ale nefunguje a tak to neni tak pocitový jak by asi mělo. Ale rozhodně doporučeníhodný.

plakát

Into Eternity: A Film for the Future (2010) 

Tak to vypadá, že až tady nebudem, zbude po nás akorát jadernej bordel. To neni hezký. Krásně, ano až umělecky, natočenej mrazivej dokument, kterej se tváří hodně důležitě. A asi je, nebo spíš jednou třeba bude.

plakát

Never Mind the Buzzcocks (1996) (pořad) 

Uctívám Simona Amstella, největšího fanouška skupiny Blue. Trojice Amstell, Jupitus, Fielding je už teď legendární (nic proti Baileymu, miluju ho, ale Noel "transsexuální-goth-posedlej-módou" Fielding, prostě posunul humor v pořadu na vyšší level)

plakát

Černobílý svět (2011) 

Ta dá da da - ta - ta da. Yeah, Blues baby. Good Night White Pride vole.

plakát

Správci osudu (2011) 

Jason Bourne je teďka zamilovanej senátor jo? A snaží se ho chytit parta týpků co umí praktickej trik s dveřma jo? Ok, proč ne!

plakát

Nejlepší film, jaký byl kdy prodán (2011) 

Chudák Morgan, chce natočit pěknej dokument o tom, jak se prodává film a zase mu z toho vyjde satira. Hahahahahaha. No nic. Tenhle chlap je šílenec. Krásná ukázka naší doby. A neskutečná sranda. Doporučuju....všem!

plakát

Banksy: Exit Through the Gift Shop (2010) 

Geniální, vtipný, k zamyšlení. Obdivuju Street Art v jakýkoliv formě. Žeru Banksyho věci, a teď když je z něj i filmař, řadim si ho hned vedle Basquiata. Plnej počet!

plakát

The Mighty Boosh Live: Future Sailors Tour (2009) 

Celkově už ne tak vtipný jako předchozí živák. I když, každý má svoje. Ve Future Sailors mě víc bavila divadelní hra a hudební stránka byla skvělá! Hlavně hudební vystoupení Hitchera mě dostalo do kolen. Baratt je fakt génius!

plakát

Mighty Boosh Live, The (2006) 

Seriál na speedu. Hoši si na pódiu dovolí dělat a říkat věci, který jim do televize nepustí. A taky to tak vypadá. Vince je divnější, Howard depresivnější, Naboo záhadnější, Fossil úchylnější a Bollo ukecanější. Tahle show se musí vidět. Učitě jsem to viděl už tak dvacetkrát a ještě se mi nestalo, že bych se nesmál.