Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (44)

plakát

Predestination (2014) 

Libová pecka. #ChristopherNolan #LarsVonTrier

plakát

Ex Machina (2014) 

Psychologickej Terminátor. Hezký. Akorát zase ten nevyužitej potenciál. Má to tendence sklouzávat do krásných prasárniček, ale děje se to málo. Bejt to víc psychopatologický a explicitní, můj subjektivní názor by se dal vyjádřit pěti hvězdičkami. Jenže já bych asi chtěl, aby to natáčel Michal Haneke a to asi nelze. Takže v klidu do kina.

plakát

Oddělen (2011) 

No a co, tak je to patetickej hnus, ale tak moc, až je to super. 4 hvězdy + 1 protože mám rád Brodyho. Hroznej film.

plakát

Avengers (2012) 

No tak já si myslim, že už je zbytečný o tom cokoliv psát. Komu se líbili předchozí marveloviny, povinně do kina! Neuvěřitelně akčně akční akčňák. Konečně si někdo uvědomil, že komixárny maji bejt jenom o hláškujících sympatických superpodivínech a epický kulervoucí akci. Nebejt celkem nudnýho úvodu, dám za 5! A to se mi u žádný marvelovky ještě nestalo.

plakát

Pokušení svatého Toníka (2009) 

Já tady nebudu rozebírat o čem to je nebo neni, protože bych stoprocentně kecal. O čem to opravdu je, ví jenom sám tvůrce, možná. Já jenom můžu za sebe říct, že miluju hodně divný filmy, který se ale daji strávit, tohle je přesně ten případ. Je to boží film se satanským soundtrackem!

plakát

Kronika (2012) 

Hele já se považuju docela za fanouška found-footage filmů, ale tohle týpek klidně mohl natočit úplně normálně. Dokonce mě to tady občas i rušilo. Ale to nemění nic na tom, že je to ta nejoriginálnější superhrdinská mlátička posledních let. Konečně pořádně temnej film na tohle téma po všech těch vybarvených marvelovkách. Hlavně je to dokonale vystavěný. Přerod emocionálně narušenýho emobuka v totální zrůdu je vystřihnutej dokonale. Myslim, že kdyby pan Trank někdy natočil psychologický drama, mohla by to bejt hodně silná podívaná.

plakát

Mupeti (2011) 

Jo, je to OK. Vtipu je tam spoustu, celej film je jedna velká nadsázka, to je vidět, ale pořád jsem čekal větší útok na bránici. Je tam moc jakože citlivých scén.A je jasný, že u nás to na diváky nebude mít takovej "emocionální dopad" jako na amíky, který s muppetama vyrostli. Mírný zklamání, protože podle úžasný trailerový kampaně to vypadalo na fakt pořádnej hardcore...ale....jak říkám, je to OK.

plakát

Hugo a jeho velký objev (2011) 

Jo, podle traileru to vypadá jako ten film s tou skříní a lvem a čarodejnicí, nebo podobná k*k*ti*a, ale zase, natáčel to starej mafióso, tak to bude mít nějakou normální pointu. A má! Nejkrásnější pocta filmu, jaká se vůbec dá přestavit. Ben Kingsley je kouzelnej děda a Sacha Baron Cohen, k mýmu velkýmu překvapení, hláškuje jak magor, takže se člověk i zasměje. Osobně když vidim, že je něco ve 3D, tak to nechci vidět už z principu, ale tady to má svoje odůvodnění. Martin Scorsese nic nedělá jen tak, je to přece génius! Bejt to trošku míň pro děcka, dal bych plnej počet, ale na druhou stranu, všichni víme proč je to udělaný jako film pro děti. Pan Scorsese se rozhodl na starý kolena trochu vzdělat mládež.

plakát

Rumový deník (2011) 

Hele já nevim s tim Deppem, je poslední dobou nějakej divnej, ne? Nebo spíš neni divnej, to možná bude ten kámen úrazu. Ale koukat se na to dá. Knížku jsem nečetl, byl jsem ale informován, že Hunter S. Thompson byl magor první třídy, takže to asi mohlo bejt o dost šílenější, takhle je to jenom doooceeela fajn komedie, která se ti dvě minuty po závěrečných titulkách vyleje z palice. A toho rumu tam bylo málo.

plakát

Bunny a býk (2009) 

Jediný styčný body s Mighty Boosh jsou scény s Barrattem a Fieldingem, jinak žádnou spojitost nevidim. Tohle je o hodně vážnější a temnější. Skvělej psychedelickej roadtrip! A i když to tak na první pohled asi nevypadá, tak Barratt je o hodně větší magor než jeho kolega. Od tý doby co jsem se na to podíval mi celkem normální slovní spojení "mlíko z krávy" přijde vtipný jako prase.