Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Strom pohádek - Divoké labutě (1988) (epizoda) 

Tak tahle pohádka se mi opravdu nelíbila. Napodobenina Sedmero krkavců, ale moc špatná. Strašné herecké výkony, kostýmy a vůbec všechno. Ale na nedělní odpoledne se to dá vydržet :)

plakát

Princezna Ano (2009) (TV film) 

Pohádky mám moc ráda :) dokonce mi nevadí ani ty moderní. Ale tohle?! To je děs... přitom to mohl být tak zajímavý námět s ANO NE. Princezna se mi nelíbila, herec NE také ne :) kostýmy stály za prd ... jediná * za Jiřího Dvořáka, na kterého se dalo aspoň koukat a měl kapku vtipu.

plakát

Zázračné meče (2001) (TV film) 

Třetí a poslední díl byl jednoznačně nejlepší a hlavně nejvtipnější :) vynikající Viktor Preiss a Hildegarda. Pohádka měla spád a utekla jako nic :-)

plakát

Zkřížené meče (1998) (TV film) 

Když jsem pročítala komentáře, tak jsem se moc těšila :) ale přišlo bohužel zklamání. Pohádka mě moc nebavila, děj byl už 100x v jiných, kostýmy nijaké...prostě kde nic tu nic... jedna * za Jana Čenského, který výborně hrál a * za to, že Zkřížené meče jsou přece jen o stupeň lepší, než klasické 35 minutové pohádky při nedělích :)

plakát

O vílách Rojenicích (1997) (TV film) 

Obyčejná televizní pohádka na nedělní odpoledne, která ničím nepřekvapí. Věra Jordánová umí lepší pohádky. ** za Zlatu Adamovskou a Jiřího Zahajského.

plakát

Třetí táta (1988) (TV film) 

Moc dobrý rodinný film z 80. let, dalo by se říct jeden z nejlepších rodinných :-) vynikající hudba P. Hapky a skvělá N. Konvalinková. Příbeh o tom, jak si malý kluk chce najít svého třetího tátu a podaří se mu to, když maminku odvezou do nemocnice. Moc dojemné a hezké ... **** jsou akorát :-) kéž by to vysílali dnes častěji, aby děti nekoukali jen na kriminálky.