Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (201)

plakát

Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv (2009) (TV film) odpad!

Viděno od půlky. Naštěstí. Pokud bych to viděl od začátku, nedokoukal bych se do konce. Je to ten největší odpad, co jsem kdy viděl.

plakát

Aj múdry schybí (1998) (pořad) 

Mám podezření, že do této "zábáné relácie" na ulici úmyslně vybírají ty největší idioty a z nich vyberou tu největší "haluz". Zdá se mi, že to sráži všechny Slováky a lidské pokolení vůbec do propasti sprostoty / totální blbosti. Zábavná show, která je více k pláči než k smíchu. A moderátorská dvojice mi taky nepřijde zvlášť vtipná...

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Takový miloučký, roztomilý film s jednou křehkou sladkou a mírně pomatenou osůbkou. Audrey Tautou skvěle vystihla svou roli a je v ní prostě k zulíbání. A pokud jste měli to štěstí a setkali jste se s originální jazykovou verzí (tedy francouzštinou), dýchne na vás kouzlo filmu dvojnásob.

plakát

Americké restaurování (2010) (seriál) 

Dobrý seriál, ve kterém se objevují docela zajímavé věci a který není stavěný na tom, že se tam 10 minut ze 30min dílu někdo s někým hádá, kdo má větší ego, což se bohužel u amerických pořadů stává velmi často. Jinak musím souhlasit s Big Bearem, že některé restaurování mě dost děsí. Zničí patinu, historický text nahradí novým textem na vybroušeném a přelakovaném povrchu a pak tvrdí, že je to stále starožitnost i když je tam třeba polovina věcí předělaných

plakát

Angel-A (2005) 

Velmi zajímavý film, ve kterém není vše, jak se zdá. I zvláštní dvojice složené z malého muže a o dvě hlavy vyšší blondýnky musí působit veskrze podivně. Ale film se mi líbil, i když z komedie trochu více sklouzl do romantiky.

plakát

Apoštol (2008) (seriál) 

Zatím jsem viděl 8 dílů a vlastně ani nevím, proč to dále sleduji. I když je to možná proto, že čekám, že se ten seriál přece jen nakonec neukáže jako vcelku plytká ruská báchorka. Hlavní hrdina se opravdu snaží a ta nepřesvědčivá a nezajímavá omáčka kolem mě opravdu nebaví.

plakát

Ashes to Ashes (2008) (seriál) 

Těžce se hodnotí seriál, když nejsem schopen zhlédnout konec 2. dílu. Life on Mars se mi líbil, ale jeho volné pokračování mě neuvěřitelně irituje. I když je představitelka hlavní role hezká ženská, nakecá toho až přespříliš. Kdyby takhle neustále žvanil bláboly Sam Tayler, tak ho expres šoupnou do nejbližšího cvokhausu... ale jí to až trapným způsobem prochází. To není detektivka s nádechem tajemna, to je jen okecávání už viděného.

plakát

Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva (2012) 

No, co bych k tomu tak řekl, že? Příběhy Asterixe a Obelixe jsem měl vždy velmi rád a to hlavně díky tomu, že měly rychlý děj a spád, což se o tomto filmu říci nedá. Nemá ten vtip, který byl vlastní jejich kresleným filmům. Kdyby vzali příběh v Anglii tak, jak ho známe, bylo by to fajn. Ne, oni zmotají dva příběhy dohromady a z malého frajera s křidélky na helmě udělají idiota. Super propadák.

plakát

Asterix v Británii (1986) 

Asterix a Obelix jsou stále stejní, dělají ty samé kousky, jako jindy. Ale Británie s mátovým sósem, horkou vodou s mlékem o páté a víkendy, kdy britští gentlemani zásadně nebojují jim dělají výbornou kulisu... a také s pivem, které je přesně tak teplé, jak má být!

plakát

A Therapy (2012) odpad!

Vážně jsi nejsem jistý svým hodnocením, zda mám dát alespoň jednu hvězdu za to, že to natočili jako "neobvyklou" reklamu, nebo to označit jako odpad, protože to natočili a nemá to žádný jiný význam, než propagovat PRADU. Není to vtipné, není to zajímavé, a ani dva známí herci a jeden známý režisér to nezachrání.