Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (2 022)

plakát

Prci, prci, prcičky 2 (2001) 

Dvojka se mi líbila asi více než jednička, což je u filmů většinou výjimečné. Opět to bylo vtipné a se všemi atributy, které se mi líbily u prvního dílu.

plakát

50x a stále poprvé (2004) 

Film určitě nebude patřit mezi mé nejoblíbenější, ale jedná se o celkem vtipnou a pohodovou komedii, není to plné trapáren jako některé komedie. Líbil se mi desetivteřinový Tom a scény s Henryho kámošem. Prostě v klidu film, nenadchne ani neurazí.

plakát

Garfield ve filmu (2004) 

Garfielda nijak nežeru, sem tam si přečtu nějaký komiks, ale to bude asi vše. Na film jsem se dívala jen ze zvědavosti a stačilo mi. Vůbec se mi nelíbilo, jak Garfielda naanimovali, byl takový divný a strašně nereálný. Zápletka taky nic moc, celkově docela o ničem. Prostě jednou a dost, ale zase některé scény se povedly...

plakát

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005) 

Pohádka, nebo horor? Myslím, že tenhle film má od každého trochu. Je to taková strašidelná pohádka, moc se mi líbí, jakým stylem to Burton udělal, natočil. A opravdu, tak sexy mrtvolu jste ještě neviděli a ke konci filmu jsem Victorovi přála právě ji. Červíček má taky dobré gagy a je kouzelný. Celý film je kouzelný.

plakát

Snowboarďáci (2004) 

Film je dobrý napoprvé, to se ještě člověk těm puberťáckým kecům zasměje, ale pak se mi líbil čím dál tím méně. Nevím, co všichni vidí na Kotkovi, takový suprový mi zase nepřipadá, to Mádl je lepší. Jak říkám, některé scény dobré, ale takové bez ducha mi to připadalo. Prostě nemám ráda filmy, které mi nic nedají, žádnou zkušenost, nenutí mě potom přemýšlet... Na to, jakou to mělo reklamu, tak teda opravdu nic moc...

plakát

Kameňák (2003) 

Hrůza, vtipy, které zazněly, jsem už předtím slyšela aspoň stokrát, takže to vůbec nebylo vtipné. Nemám ráda Trošku, takže zase body dolů. Jako by by mu došel dech či co. Prostě trapárna, nevím, jak se to někomu může líbit. A dvojka, trojka... pořád jde kvalita dolů, takže za chvíli bude mínusová, snad se nebude točit ještě čtyřka, to by mě asi kleplo. Ani nevím, jestli se tam dá nalézt nějaká vtipná scéna, když už je to tak ohrané. (V roce 2006 jsem naivně doufala, že další Kameňák nepřijde, ale hle, čtyřka je tu!)

plakát

Smrt jí sluší (1992) 

Je to komedie, drsná komedie, kde některé scény jsou trošku morbidní, ale mi se líbily, docela jsem se u nich smála. Goldie s dírou v břiše, odlupující se kůže... taky docela zajímavá představa, když víte, že nemůžete zemřít. A scéna na konci super. Trošku mě překvapila Meryl, že vzala takovou roli, připadalo mi to, jakoby si ze sebe v tom filmu dělala srandu. Ale jinak dobrý.

plakát

Vzpomínky na Afriku (1985) 

Miluju prostředí Afriky, zbožňuju Meryl, herecké výkony byly neskutečně skvělé. Při prvním sledování mě však film kapku nudil. To hlavně kvůli jeho délce, což je věc, kterou ne všichni překousnou a i já jsem s tím na začátku měla problém. Napodruhé ale super. Opravdu překrásný romantický film. Meryl exceluje, dojemný příběh, krásné scenérie a navíc ta nádherná hudba, kterou když poslouchám i samu o sobě, mám mrazení v zádech a chce se mi brečet. Vzpomínky na Afriku jsou film, na který zkrátka nezapomenete, zanechá vám hluboký pocit v srdci, některé scény se vám budou vybavovat pořád...

plakát

Kramerová versus Kramer (1979) 

Opět jsem film sledovala kvůli Meryl. Není to její nejdokonalejší film, ale je každopádně moc zajímavý. Oba herecké výkony se mi velice líbily. I když třeba postava Meryl není zrovna sympatická, nedá se jí upřít, že Meryl opět podává skvělý výkon. A prostě v ní musíte hledat něco víc a ne ji hned odsoudit jako mrchu, jak říká i sama herečka. Tahanice u soudu o dítě musí být a jsou pěkně hnusné, to podává tento film skvěle a velice realisticky.

plakát

Divoká řeka (1994) 

Divoká řeka je film, který jsem sledovala ještě v době, kdy Meryl nebyla moje nejoblíbenější herečka. Líbil se mi - napětí, akce, romantika. Vůbec to není špatné, je to zajímavé. Nemám nic extra, co bych vytkla, ale bohužel ani pochválila.