Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Impérium - Mafie v Atlantic City

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010)

První série (85%) je seznámením a přípravou na to, co se děje ve druhé sérii (100%). Je to příprava na dokonale napsanou jízdu plnou zvratů, napětí a akce. Každý díl hltám neuvěřitelným způsobem. Michael Pitt je excelentní. Třetí série mi přijde jak vystřižená z mafiánské učebnice Maria Puza. Jsou v ní všechny aspekty mafiánský války, ale nic to nepřináší. Když tuhle sérii přeskočíte, tak se na začátku čtvrté vůbec neztratíte. Čtvrtá série rozjela spoustu příběhů (hlavně u těch, co najdeme v učebnici dějepisu), u kterých jsem si říkal, že budou potřebovat ještě minimálně dalších 5 sérií, aby se dopracovali k nějakému konci. Pátou sérií se rozhodli, že seriál zavřou. Byl jsem zvědav, jak dokážou tolik linek zpracovat během 8 epizod. Lepší závěr si tenhle seroš snad ani nezasloužil. Smekám! Btw druhá řada je stejně nejšílenější masakr!

Lucky Louie

Lucky Louie (2006)

Jestli jsem někdy o komediálním filmu/seriálu řekl, že je to náser, tak teprve tohle je Náser s velkým F! Tenhle Fuckin náser je prošpikovaný neskutečně trefnýma a bránicirozhýbatelnýma fórama. Jasně poukazuje na to, co mám rád, a co nesnáším, když ostatní nemají: LOGIKA. Louieho logický a selskorozumový uvažování naráží do všech zdí kolem něj. Tohle téma si pak podrobil v Louie. -----Mívám takový sen jak stojím u takový brány a přijde ďábel a povídá "VYHUL MI BRKO". Takže mu ho jako chvíli hulim a když je po tom, tak ke mně přijde ten borec, co to tam jako vede a prej "Hele kámo, toho chlapa si hulit nemusel. Ten se tu akorát poflakuje a není součástí tvýho zatracení. Prostě ztvrdneš tady celou věčnost a čeká tě dost ďáblů, kterejm budeš muset kouřit, tak není třeba dobrovolničit u vchodu." A já si připadám jako idiot, protože mi ten ďábel vystříká do xichtu hořící mravence.-----

The Inbetweeners

The Inbetweeners (2008)

Nemohl jsem se rozhodnout mezi 4 nebo 5 hvězdama. Ale první díl druhé řady, obzvlášť výlet na loďce či balení ancient zmrzlinářky, mě přinutil krupnout si do trioly. Takže tam těch bloody fucking five stars vrazím. A nejlepší na téhle partě 4 loserů je, že když už si myslíte, že to nemůžou víc posrat, tak to teprve začíná!