Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi

Recenze (147)

plakát

Americká 60. léta (2013) (seriál) 

V jednotlivých dílech zazní informace, které zná snad každý, kdo se zajímá alespoň minimálně o historii. V tomto ohledu tedy nic nového. Co bych ale vypíchnul je množství autentických záběrů a záznamů. Člověk se hned lépe vcítí co takového američana ze 60tých let. Navíc je to perfektně chronologicky uspořádané. V šedesátých letech se toho odehrálo mnoho co ovlivnilo svět. Je to jeden z nejlepších dokumentů. Dost to připomíná Olivera Stone a jeho 'Neznámé dějiny Spojených států' , ale s tím rozdílem, že tady zaznívají pouze fakta a podložené věci. Žádné konspirace ani výplody něčí fantazie :-)

plakát

Americký sniper (2014) 

Životopisný film, ze kterého se člověk nedoví ani to málo, co čekal. Korunu tomu tvůrci nasadili tím vymyšleným scénářem, který mě doprovázel celý film. Takový Lone Survivor byl mnohem povedenější - člověk se dokázal vžít do děje. Ten rychlovýcvik mi nepřipadal jako zdárná ukázka toho, jak se člověk stane nejlepším sniperem. Americký sniper na mě působí jako film, který měl informovat širší americkou veřejnost a na krátký čas probudit jejich patriotismus.

plakát

Američan (2010) 

Ve filmu de facto o nic nejde. Celý děj byl vypsán zde v obsahu. Mám-li hodnotit jako akční krimi film, tak velmi slabé dvě hvězdy. Film bez jakékoliv akce, napětí a dialogu. Hodně jsem se přepočítal a film jsem zbytečně přecenil ještě před samotným shlédnutím :-)

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Na počátku stála jedna velká anarchie v gastronomii, na konci už byla osvěta pro polovinu národa. Díky lidem jako je Vaněk a Pohlreich má naše pohostinství alespoň nějakou úroveň a lidé se začali domáhat svých práv.

plakát

Ano, šéfová! (2018) (pořad) 

Zdenda Pohlreichů tomu udal směr, který prostě bavil a ještě to doplnil hromadou vtipných hlášek. Tohle působí strašně "připraveně", ty dialogy jsou jako z nějakého scénáře. Takové strohé, ani ne poloviční. Překvapilo mě, že ani po tolika letech a tolika předešlých dílech se stále najdou lidé, kteří nemají žádnou soudnost a opakují chyby stále dokola. Hezky to bylo vidět už ve druhém díle - úplně jsem si představoval, jak by se s takovou anarchií Pohlreich vyrovnal. Hláška "Tak tady to mrskáte,jo?" tomu prostě chybí.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) odpad!

Tak tohle byla trapárna na entou. Pokud něco stojí za zmínku, tak prvních 15 minut. Spolu s Bitevní lodí asi nejvíce přeceněné filmy na csfd za poslední dobu .....

plakát

Applikace (2014) (pořad) 

Tipy, triky a aplikace pro androidí cetky. Pro trošku znalého má tento pořad přínos 0. Co taky čekat od diletantů, kteří přehlíží BlackBerry OS a raději zmiňují Windows :-D

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

První série nebyla vůbec špatná. Pak to šlo do sraček a je z toho telenovela. Flashbacky připomínají Ztracených a současnost Temného rytíře. Takový seriálový mišmaš, který nepřinesl nic nového ....

plakát

AZ-kvíz (1997) (pořad) 

V dobách, kdy vědomostní soutěže na komerčních televizích byly ukončeny, tak AZ-kvíz si stále dokázal udržet svou kvalitu, která trvá dodnes.