Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (159)

plakát

Specialisté (2017) (seriál) odpad!

Čekal jsem něco ve stylu Profesionálů, ale je to typická novácká vycpávka programu za pět pade.Občas nerozeznám CSI Angel od těchto ichtylů, tak moc jsou si podobní ve všem.U nás se všechno točí buď kolem vyšetřování nebo kolem lékařů, opravdu nic jiného dnes neumí natočit.Jak kdyby jiné profese v republice nebyly.

plakát

Poklad z půdy (2018) (pořad) odpad!

Prima zase jede po všech těch umělých reality show a debilních serialů je tu další umělá realitka.Z toho umělost a nastrojenost jenom číší.U poloviny těch cetek mam pocit že je kupují nové, vsadím se že kdybych pátral na internetu tak je i snad najdu.Poté dávají Ano šéfe a to opravdu působí úplně jinak, je škoda že končí jediná reality show co není točená s komparzem za pět korun a da se na ni dívat bez újmy.

plakát

Nelítostný souboj (1995) 

Po letech ten film zraje jako víno.Surovost, beznaděj v betónové džungli LA.Film jsem viděl 1 a půlkrát.Poprvé s otevřenou hubou a podruhé jsem to nedokoukal jak moc to bylo naturalistické.Na zákládě filmu HEAT defakto vzniklo celé GTA s pořadovým číslem pět, jenže ten vykreslil postavy přecijen v humorném podání s velkým množstvím usměvavých momentů. Film který podobně na mně zapůsobil se jmenuje Drive a paradoxně je to další z balad města andělů.

plakát

Miami Vice (2006) 

Oproti seriálu velice slabý odvar, seriál zbožňuju, ale u tohodle jsem trpěl.V podstatě netuším nějakou památnou scénu, která by mi utkvěla v hlavě.Jenom že se tam hodně souložilo a cestovalo a to je asi tak všechno...

plakát

Hospoda (1996) (seriál) 

Tohle je luxus oproti tomu co nás v rámci komediálního žánru krmí dnes napříč všemi českými televizemi.Jasně definované charaktery kterým to věříte.V reáliích, které dnes zanikají i díky různým zákazům a nařízením.

plakát

Země dinosaurů (1988) 

Přiznám se že jsem doslova probrečel celý film.Každá scéna má v sobě nějaký moment, který hravě pocuchá s emocemi.Nádherná animace, děj jasně daný s vymezenými rolemi.Žádné nešvary novodobých 3D animáků, kteří více než na děti cílí na dospělé různými náznaky. Velice nezávadný animák, který ale může lehce zamávat se slabšími povahami, jako se to stalo mě, ale nelituji.Správný film má vyvolat mnoho emocí.

plakát

Gremlini (1984) 

První Gremlini mi moc nepřirostli k srdci, film je velice nejasný v tom jestli se má jednat o rodinnou komedii, horor nebo parodii.Možná kdyby tyto prvky se nějak tak nenuceně prolínali tak s tím až takovým problém nemám, ale tento díl je vysloveně rozdělen na žánrové části.Myslím si že rodiče v 84. museli být zděšení když na to šli s dětmi, některé scény jsou vysloveně nechutné a sám jsem měl s nimi jako dítě problém. Dvojka už vše zvládá lehce, plno odkazů, plno parodie i sebeparodie.Ta dostane při přehrávání vždy přednost.

plakát

Gremlins 2 (1990) 

Přiznám se, že dvojku jsem jako dítě měl raději než jedničku a hltal jakékoliv opakování v televizích tří zemí.Ubylo hororových scén a přibylo více scén ztřeštěných.Nápad s obsazením futuristického mrakodrapu Gremliny je geniální a lehce připomíná Smrtonosnou past pro dorost.Akorát co jsem vždy přepínal byly scény se Spider Gremlinem.

plakát

Infiltrace: Obchod se zdravím (2018) (TV film) 

Ještě nehodnotím, ale zkuste si název zařízení AKTIP přečíst po zpátku. Náhoda?Nemyslím si!

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) odpad!

Falešně zazpívaná labutí píseň největšího alkoholika českého filmového průmyslu.První film beru za genialitu svého druhu, druhý je už typická pračka se ždímačkou na peníze.Ten film je ukázkou smrtelných křečích, ve kterých je česká kinematografie.Ani se nedivím když všichni čeští herci v čele s Bolkem lítají po rautech neuspěšných kandidátů na prezidenta, či jinak rozdělují společnost, místo toho aby tvořili pro všechny.