Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (159)

plakát

Šílený Max (1979) 

Z Austrálie toho moc k nám tak nechodí, ale to co přijde stojí většinou za to.Šílený Max je případ, kdy s každým zhlédnutím se mi líbí více a více, stále objevuji detaily které mi byly skryty.Všichni herci podali skvělý výkon a nejde ani poznat že tenkrát měli malý rozpočet, úvodní honičku kupříkladu považuji za to nej co jsem viděl kdy ve filmu.Tato série má tak propracované lore v náznacích, že asi nikdy nedočkáme rozuzlení všeho.George Miller Maxe skoro 40 let dávkuje po špetkách, že si říkám že kdyby to měl pod palcem kdokoliv jiný tak bude nejmíň deset dílů s několika spin offy a seriál k tomu navrch.Otázkou je jestli by byly tak kvalitní.

plakát

Robinsonův ostrov II (2018) (pořad) odpad!

Měšťáky kteří mají největší vzrůšo nakoupit během svátků vysadí na ostrov ať si tam poradí s celým týmem za zadkem.Celé měsíce hnijí na pláži, semtam zabijou nějaké zvíře, baví se o nesmrtelnosti chrousta a o imunitě jako nějací chronicky nemocní.Nova tuhle látku natáhne na celý kvartál a já jenom vždy žasnu u těch ukázek.

plakát

Česko hledá SuperStar (2004) (pořad) 

To lepší z našich vašich televizí.Pořad si stále drží nějakou úroveň i díky porotě a moderátorům.Kdysi byla fajn i hvězdná pěchota, ale chápu že není nezbytně nutné si dělat z některých expertů srandu déle než je nutnè. Radši deset sérií superstár než jednu Moje tvář má známý hlas.

plakát

Šílený Max: Dóm hromů (1985) 

S odstupem času to považuji za kupu hnoje pohánějící Bartertown.Ten film nemá žádnou nosnou myšlenku.Jediná scèna která stojí za to je přelet nad zničeným městem Sydney a ústřední píseň díky Tině Turner a to je docela málo na film ze světa Šíleného Maxe.Max v celém filmu hraje druhé, snad i třetí housle.Je odevzdaný, nepůsobí jako ostřílený preživší Nukleární války.Film táhne Tina Turner a nebýt tam půjdu s hodnocením ještě níž.Max prostě zabloudil do země nezemě a to se mi u filmů kde bežně vypadávají oči z ďůlků zdá nepatřičné.Díky všem svatým za Fury Road, protože ta představa že Max končí tímto by mě hodně zklamala.

plakát

Štiky (2018) (pořad) odpad!

Prima prostě jede!Plnou rychlostí do žumpy shnilých hoven...Další veledílo, které zaujme jedině kolotočáře a milovníky kýče.Nenacházím na tomhle nic pozitivního, opravdu zábava rovna roku 2018.Aktéry pořadu(Sakumprásk všechny i kameramana) bych poslal do dolu, udělali by aspoň v životě něco smysluplného.Verdikt, sračka májová!

plakát

Ronin (1998) 

Za tu nebetyčnou nudu hrající si na něco s přesahem občas přetnuté honičkou.Co mě na filmu asi nejvíc vadilo bylo to zbytečné násilí a neustálé umírání civilistů.

plakát

Kobra 11 - Zmrtvýchvstání (2013) (epizoda) 

Plný počet bez debat.Tohle by si měli Němci nechat patentovat, v seriálu s milionem pokračování o jednom dálničním okrsku si vystřihnou tří áčkovou bondovku do televize kde nechybí nic co bych od takové ideální bondovky vyžadoval.Teroristé vystřihlý jak ze Spectre, inspirující se u našich ztohoven co se týče úpravy vysílání.Simír to není policajt to je metr a půl vysoký polobůh v trojkovém bavoráku, proč jenom polobůh?Protože kdyby to byl bůh, tak z milence Andrei udělá pohledem nudličky do kung paa a poté udělá Andree během minuty přinejmenším paterčata.Návrat Andrého byl dle mého mínění velice zbytečný, ale na druhou stranu kdyby to byl nějaký random kamarád z dětství tak to pro diváky nebude mít takové grády, bohužel po skončení nejeden fanoušek musel zamáčknout slzu, protože z toho usměvavého Andrého, který byl pro každou legraci a byl to klaďas každým coulem je gauner který ztratil vůli žít a kope kolem sebe. P.s.:Važte si svých dálničních policajtů, nikdy nevíte kdy zrovna zachrání naši zemičku před koncem světa.Ti v Německu své kvality dokázali už několikrát, odborník žasne a laik se diví co všechno v rámci autobahnpolizei řeší.

plakát

Zašlapané projekty (2008) (seriál) 

Hodnotím tak napůl, zaprvé musím vyšvihnout přiblížení některých projektů o kterých jsem nevěděl nebo jenom jsem slyšel z doslechu.Naopak velice mi vadí jakási bulvárnost celého pořadu kde si odnáším z konce pocit jednostranného vedení celého formátu v tom slova smyslu že všechna rozhodnutí kdy byl vývoj zastaven byla jenom z důvodu politické hry.Řekl bych že pravda je tak mezi.

plakát

Sanitka 2 (2013) (seriál) odpad!

To se nedalo, čistý humus v podání protěžovaného renče, kterému bych nedal natočit ani svatbu.Na první sanitce jsem měl rád tu uvěřitelnost, člověk viděl jak se záchranka vyvíjela a občas jim byli házeny klacky pod nohy.Nic v tom seriálu nebylo růžové nebo černobílé.Viděl jsem pár epizod nové sanitky, ale nechápal jsem kde se vzal Srstka a ještě úplně byla jeho postava přetoćena.Docházelo k typickému "kámen jebe cihlu" a takový seriál opravdu sledovat po tísíce nemusím.Dnes nikdo neumí udělat seriál na který se podívá člověk s radostí po letech.

plakát

Kobra 11 - Tank na scestí (1998) (epizoda) 

Tohle byla skvělá a megalomanská epizoda a díky ní seriál získal věhlas, co si pamatuji tak ji opakovali na Nově mimo běžné opakování, protože měla velkou sledovanost. Ve zkratce tank na dálnici se vším co k tomu patří, vlhký sen všech ničitelů.