Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (45)

plakát

Válečná generace (2013) (seriál) odpad!

Smutné, že tenhle seriál má 90%, přestože se jedná o denialistickou německou propagandu, kde se předstírá, že vlastně Wehrmacht nebo aspoň velká část jeho vojáků zvěrstva nepáchal, nevěděl o nich a nebo se jim dokonce snažil bránit. Lež. Drtivá většina "obyčejných vojáků" Wehrmachtu, Luftwaffe a dokonce i běžné německé policie zvěrstva páchala při každé příležitosti a s chutí (dokonce za to ani nebyli trestáni, protože po válce se vyhnuli trestům lhaním, že by potrestáni byli (Befehlnotstand). Tento odporný "Mýtus o čistém Wehrmachtu" si Němci vymysleli po válce, aby vše hodili na Hitlera, ostatní vysoce postavené nacisty a SS. Realita je zcela opačná, na Holokaustu i dalších zvěrstvech se podíleli prakticky všichni. Přečtěte si například knihu Černá zem od Timothyho Snydera, tam jsou dopisy, které posílali z fronty domů, jak například trénovali střelbu vyhazováním židovských nemluvňat do vzduchu a rozstřelováním jich vejpůl. Nebo knihu Vojáci: Protokoly o boji, zabíjení a umírání, o tom, co se Spojenci dozvěděli odposlechy válečných zajatců. Od Němců je odporné, že takhle lžou o vlastní historii, tolik k "denacifikaci" a "ukázkové vyrovnání se s minulostí".

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) odpad!

I'm doing my part. P.S To se zase bude Kazma posmívat, jak "všechny zase převezl".

plakát

Neporazitelný (2021) (seriál) 

Vzhledem k tomu, jak se bude seriál ubírat, pokud se tedy neodchýlí od komiksu, se jedná o další stupidní, naivní slint o tom, že vlastně můžete brutálně zmasakrovat desetitisíce lidí, málem zabít vlastního syna a být věrný genocidní říši, hlavně když pak řeknete, že jste si to rozmysleli a že už jste v pohodě, to je pak vše odpuštěno :D. Už fakt jen chybělo, aby Omniman řekl, že to vlastně byl jen prank. Něco jako by nacisté v Norimberku řekli něco ve smyslu "Tak sorry, no" a byli osvobozeni. Tuhle zvrácenou příběhovou mechaniku dost zpopularizovaly hlavně Star Wars, kde si to Vader rozmyslel doslova na posledních pár minut, ale i to stačilo, aby mu byly odpuštěny jeho strašlivé zločiny a dokonce získal nesmrtelnost jako force ghost, tím tomu Lucas fakt nasadil korunu.

plakát

H2O: Stačí přidat vodu (2006) (seriál) 

Chci jen zmínit, že jsem tento seriál nevyhledával, v době jeho vzniku jsem jej vůbec nezaregistroval a sledoval jsem ho jen proto, že k němu Agraelus na svých streamech dával velice duchapřítomný komentář, tak jsem se chtěl zasmát.

plakát

Klub rváčů (1999) 

První pravidlo: Lidé se dají snadno zmanipulovat, zvláště když to jsou slaboši. Druhé pravidlo: Šílenci jsou mnohdy mistři manipulace.

plakát

V jako Vendeta (2005) 

No nevím nevím, film o vyšinutém vrahounovi, jež uctívá jiného vyšinutého vrahouna a snaží se svrhnout "zlou" vládu tím, že vraždí, kam přijde. A ještě se v něm spousta lidí vidí (Anonymous). Lidi jsou fakt divní. Doopravdy to nechápu, přiznám se.

plakát

Happy Tree Friends (2006) (seriál) 

No co, trocha té nevinné brutality ještě nikdy nikoho nezabila.

plakát

VALL-I (2008) 

Still better lovestory than Twilight.