Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Obsahy (9)

96 hodin: Zúčtování

96 hodin: Zúčtování (2014)

Třetí pokračování akčního thrilleru nabízí příběh bývalého vládního agenta Bryana Millse, který je neprávem obviněn z vraždy. Pronásledován policií se ukryje na Kalifornské univerzitě v L.A., kde se tajně setká se svou dcerou Kim. Vyšetřování však vede neúnavný inspektor a místo jeho úkrytu je brzy objeveno. Pro spravedlivé očištění svého jména je Mills nucen využít veškerých svých mimořádných schopností k útěku a k nalezení pravého vraha.

Americký sniper

Americký sniper (2014)

Skutečný příběh o jednom neobyčejném Američanovi jménem Christopher Scott Kyle, který je v současné době známý jako nejúspěšnější odstřelovač v americké vojenské historii. Náročnost jeho práce vyvíjela velký tlak na jeho manželství a to ho nutilo učinit zásadní rozhodnutí. Podle jeho knižní předlohy American sniper se Clint Eastwood rozhodl tento Chrisův, nejen profesní život, uvést na filmové plátno.

Dovolená za trest

Dovolená za trest (2014)

Romantická komedie s Adamem Sandlerem a Drew Barrymore, která je již jejich třetím společným snímkem, se dřív jmenovala Family moon. Nyní se vrátila ke svému původnímu názvu Blended.
Drew a Adam hrají pár, jejichž špatné rande naslepo je dostalo do rodinného střediska s dětmi z předchozího manželství s Joelem McHalem (seriál Zpátky do školy), který hraje bývalého manžela Drew Barrymore a Wendi McLendon-Covey, která hraje její nejlepší, bezdětnou kamarádku.

Hacker

Hacker (2015)

Blackhat je akční thriller, jenž líčí svět, v němž se začínají rozšiřovat nebezpečné počítačové krádeže a kybernetické útoky. Hon na nejvyšší úrovni začíná v Chicagu a směřuje přes Los Angeles až do Hong Kongu a Jakarty. Tak závažná situace si vyžaduje rozhodné a rychlé jednání, proto se spojily americké a čínské vojenské složky, aby tento druh zločinu co nejdříve zastavily.

Kniha života

Kniha života (2014)

Animovaná romantická komedie producenta Guillerma del Tora a režiséra Jorgeho Gutierreze popisuje dobrodružnou cestu mladého muže Manola. Sympaťák zmítaný mezi tím, co od něj očekává jeho vlastní rodina, a tím, kam ho vede jeho srdce. Manolo sní o tom, že se odpoutá od své rodiny s bohatou historií v býčích zápasech, a to ke zděšení svého otce, nejlepšího světového matadora a super-macho dědečka. Vydává se na neuvěřitelné dobrodružství do třech fantastických světů, ve kterých musí čelit svým nejhorším obavám, aby měl šanci změnit svůj osud. Na cestě se setkává i se svým pradědečkem - toreadorem, který se celý život chtěl stát operním zpěvákem (Plácido Domingo), ale svůj sen si nikdy nesplnil. Také musí bojovat se svým nejlepším přítelem Joaquínem o srdce jedné ženy - Maríi. Film je naplněn láskou, smíchem, hudbou, napětím a je dobrodružstvím pro celou rodinu. Zároveň zahřeje u srdce a připomene, že je velice důležité ctít minulost a zároveň myslet na budoucnost.

La Jeune fille et les loups

La Jeune fille et les loups (2008)

Tento film je situován do období konce první světové války. Sleduje mladou vesnickou ženu Angele, která je fascinována divokou přírodou a je odhodlána stát se první ženou veterinářkou. Její život je nesnadný a stane se jedním velkým dobrodružstvím - předmětem tvrdé rivality mezi mužem, bezohledným průmyslníkem, kterého si má vzít a jednoduchým člověkem, který odešel do hor pryč od lidského bláznovství. Angele se přes všechny překážky, které jí hrozí, snaží najít způsob, jak záchranit vlky a dostat je pryč z blízkosti vesnice.

Láska jako jed

Láska jako jed (2010)

Teenagerka Anna přijede domů z katolické školy, kde studuje, a zjistí, že ji její otec navždy opustil. Matka je zdrcena a omezí se pouze na společnost místního kněze, který je zároveň jejím přítelem z dětství. Anna lpí na svém dědečkovi. Zároveň se v její blízkosti vyskytuje mladík Pierre, který v Boha příliš nevěří. Anna se v přípravách na své biřmování musí vyrovnávat s touhou, která v ní k mladému muži začíná narůstat a otřese základy její víry v Boha. Touží se mu odevzdat tělem i duší, ale je na pochybách, zda se má zaslíbit Bohu nebo někomu jinému.

Noc v muzeu: Tajemství hrobky

Noc v muzeu: Tajemství hrobky (2014)

Larry (Ben Stiller) jako noční hlídač Přírodovědného muzea se vrací ve třetím pokračování úspěšné komedie Noc v muzeu - Tajemství hrobky a tentokrát má za úkol co nejrychleji dopravit obyvatele muzea do Anglie a zachovat tak magickou sílu, která jeho přátelům přináší život. Setkáme se zde opět se starými známými - s prezidentem Roosveltem (Robin Williams), Dr. McPhee (Ricky Gervais), také se vrací Steve Coogan jako Octavianus a Owen Wilson jako Jedediah. Potkáme tady nově i Bena Kingsleyho jako Ahkmenrahova otce a Dana Stevense jako Sira Lancelota.

Odhalení Egyptských Záhad

Odhalení Egyptských Záhad (2007) (TV film)

Víme už, že starověcí Egypťané dokázali postavit výjimečné kolosální stavby, jakými jsou např. pyramidy. Bylo už kolem toho napsáno velmi mnoho. Na tu správnou otázku, z jakého důvodu vůbec tyto monumentální historické skvosty vznikly, však odborná veřejnost naráží jen málokdy. Opravdu se jedná pouze o hrobky faraónů, nebo měly objekty s předobrazem v hvězdných konstelacích i nějaký jiný, vyšší účel? Uznávaný egyptolog Robert Bauval přichází se šokující teorií, která v základech otřásá dosavadním poznáním. Tvrdí, že veškerá stavební aktivita Egypťanů směřovala ruku v ruce se soudobými astronomickými poznatky k jedinému cíli: udělat z pouštní říše „nebeské království", jehož vládci by mohli navěky určovat pravidla celé planety...

Reklama

Ovládací panel
137. nej uživatel Česko
160 bodů