Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Pořady (4)

High Stakes Poker

High Stakes Poker (2006)

Po 14 komentářích není třeba nic dodávat, vše již bylo řečeno: nejlepší pokerová show, na které, pokud jste fanouškem, vůbec není těžké vypěstovat si závislost. Vtípky Gabea Kaplana jsou jen vítaným doplňkem k tak už bezchybným vystoupením bezkonkurenčních hráčů z celého světa. Zapomněl jsem na něco? Myslím, že ne. 100%.

Faktor strachu

Faktor strachu (2001)

Časem to bavit přestane, jelikož je to stále o tom samém: v prvním a někdy i v třetím kole musí soutěžící předvést nějaký fyzicky náročný úkol (většinou na čas) a v druhém musí sníst něco velmi nechutného, což je hlavní důvod, proč pořad sleduji :). Jinak mě baví pozorovat typické Američany a jejich nulovou inteligenci a silně vyvinutý egoismus (musím konstatovat, že sám moderátor v těchto vlastnostech příliš nezaostává) a čtyřmi hvězdami hodnotím proto, že pokud to neberete vážně, tak se můžete hodně pobavit. Chápu, že někomu s pokročilým stádiem hmyzofobie se to líbit nemusí, ale hodnotit odpadem! je trochu silný kafe...

Farmář hledá ženu

Farmář hledá ženu (2010)

Krásný slet několika dojičů, truhlářů, opravářů a podobných nespolečenských kreténků, kterým bohužel u televize dělala společnost maximálně láhev piva, a tak se po třiceti letech rozhodli, že se přihlásí do skvělé reality show, páč by jim z toho mohl kápnout i nějaký ten penízek a konečně by našli spřízněnou duši. Kdybych hodnotil vážně, tak je to jasný odpad, ale já jsem se u každého dílu opravdu upřímně bavil! Už jen čtení dopisů od tajných obdivovatelek: „Já chci chlapa, který bude smrdět potem" atd. mě vždy rozesmálo víc, než jakákoliv komedie či sitcom, bez legrace! Je mi líto, že už je konec :-). 10%.