Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (55)

plakát

Silo (2023) (seriál) 

Skvělá předloha//zápletka a vynikající kamera. Bohužel utahaný děj a větší důraz na inkluzivní obsazení, než na herecké kvality a technické detaily. Tři hvězdičky, ale spíše 2,5. Prostě klasika Apple TV+.

plakát

Eurosong: Příběh skupiny Fire Saga (2020) 

Začněte s nulovým očekáváním. Ideální sledování s partnerem/kou. Příjemná parodie umělé Eurovision spojená s dojákem. A neuvěřitelnou gradací. Zapomeňte na negativní svět Covidu a sociálních sítí. A na umění. Tohle je čistá lidová zábava. Občas ji potřebujeme všichni.

plakát

Na nože (2019) 

Hraje si to na hlubokou sondu do společnosti a úžasnou detektivku, ale je to jen špatně zrežírovaný (i když zajímavý) scénář. A k tomu ty umělé herecké výkony... A Craig si hraje na charismatického herce... Velké zklamání.

plakát

Rozparovač (2020) (seriál) 

Velmi zajímavý dokument. Bohužel završený feministickým závěrem “muži jsou zlí”.

plakát

Půlnoční nebe (2020) 

Dobrý námět, dobrá kamera. Jinak nehomogenní příběh umírajícího starce na pozadí mrtvé planety a hloupé sci-fi z vesmírné lodi. Náznaky, žádné rozebrání osob ani děje a bez pointy. Škoda rozpočtu i námětu.

plakát

Okupovaná kolonie - Série 1 (2016) (série) 

Skvělá idea na scifi, průměrné zpravování do takové soap opery. Nejhůř (ne)hraje Sarah Wayne Callies.

plakát

Drahokam (2019) 

Energie. Depka střídá rauš každých pár minut. Celou dobu člověk řeší, zda to nevypnout. Vpodstatě bez pozitivních postav. Mělo to smysl dokoukat. Velmi mimo dnešní PC načančané srágory na AppleTV+ i Netflixu.